Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 37
  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    None
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by navgator View Post
    Doesn´t start up here, initial blue loading bar goes up to ~95% then device is stuck and needs press of the reset button. If I simply change back the EXE to 405512, it starts up fine again. I notice that the point this one hangs is the point where the calibration screen shortly flashes up for a second before Primo finishes loading. This is the point this Blaupunkt version simply hangs up. Anyone else expierencing this and has a fix?
    Update: the hang up is because of TTS. If I reset the configuration (delete folder /save), it starts fine, but it´s unable to use any TTS voices at all (that´s also the reason it locked up before, because my previous config had TTS enabled). Can someone get this build to work with TTS? That would be great.

  2.    Advertissements


  3. #22
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    6464
    Age
    31
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    TTS all not work. and can not work with truck car type...

  4. #23
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Romania
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hello,
    Can anyone plese post a new link for multires one?
    Thanks in advance!

  5. #24
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,555
    Rep Power
    5307

    Default

    Quote Originally Posted by gabontz View Post
    Hello,
    Can anyone plese post a new link for multires one?
    Thanks in advance!
    Link in post n6 works
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  6. #25
    Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Ro
    Posts
    22
    Rep Power
    56

    Default

    Blaupunkt iGO Primo v9.6.13.491814 - 18 Feb 2015 (800_480,480_272)
    Made some changes, plus update 480_272.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by atcomadi; 25th July 2016 at 11:44. Reason: UPDATE

  7. #26
    Senior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    netherlands
    Posts
    104
    Rep Power
    3

    Default

    Fresh install, after the select the lang, i get a error:

    Failed to open file: $nightcara.spr exiting application.

  8. #27
    Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Ro
    Posts
    22
    Rep Power
    56

    Default

    I am sorry.
    I'll fix this.
    Update post #25
    Last edited by atcomadi; 25th July 2016 at 11:46. Reason: Update post #25

  9. #28
    GPSPower Helper

    cacou13's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Isère-France
    Age
    49
    Posts
    365
    Rep Power
    229

    Default

    Hello


    for those who have managed to run the TTS voice, how did you please?

  10. #29
    iGO&Becker Moderator

    Korabi's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Eastern Europe
    Posts
    600
    Rep Power
    751

    Default

    Quote Originally Posted by uckagit View Post
    Fresh install, after the select the lang, i get a error:

    Failed to open file: $nightcara.spr exiting application.
    Try to use another data

  11. #30
    Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Ro
    Posts
    22
    Rep Power
    56

    Default

    @cacou13,
    TTS does not work on this release (*.exe stops it).
    @Korabi,
    It works very well now (post #25).

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.