Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 173
  1. #31
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    45
    Posts
    349
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    Hi,
    Check here sys.txt
    did you upload a sys? because I don't see it.

    Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

  2.    Advertissements


  3. #32
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,231
    Rep Power
    817

    Default

    Hi,

    Put in sys.txt:
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    delete content folder SAVE and run iGO
    Last edited by wojpen; 4th February 2016 at 21:30.
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  4. #33
    Senior Member WOB's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Pailula
    Posts
    115
    Rep Power
    7

    Default

    Try also this way.
    Code:
    Please Login or Register to see the links

  5. #34
    iGO UX Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    470
    Rep Power
    160

    Default

    I tried option 1 from @wojpen and it works without restart or save folder cleaning.

    My God I forgot how great is to have clean pure iGO PRIMO without any skins or modifications. Everything works smoothly.

    Thank you guys @wojpen and @WOB

  6. #35
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    45
    Posts
    349
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    Hi,

    Put in sys.txt:
    [network]
    available=1

    [tmc-http]
    enabled=1
    start=1
    servers.size=3
    servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"
    servers[1].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-russia/0/"
    servers[2].url="http://tmchttp0.naviextras.com/nng-igo-tmc-primo/0/"

    [naviextras]
    boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"

    delete content folder SAVE and run iGO
    EDIT ALL OK NOW WITH TMC!


    and something else.... when I switch map, scheme and press restart the app just closes don't restart!

    Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

    Quote Originally Posted by WOB View Post
    Try also this way.
    [network]
    available=1

    [http]
    enabled=1

    [tmc.src.http]
    enabled="1"

    [naviextras]
    boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"

    [services]
    software_download_location="http://www.igomaps.co.il/Jquery_Report.html"

    [tmc-http]
    enabled=1
    start=1
    servers.size=4
    servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"
    servers[1].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-russia/0/"
    servers[2].url="http://tmchttp0.naviextras.com/nng-igo-tmc-primo/0/"
    servers[3].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-jci/0/"
    actually this worked with pongo primo skin! wojpen solution only with default skin! thank you both!

    only thing now why app don't restart just closes and I have to manually open it again. any help with this?

    Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

  7. #36
    Member MaxiKI's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Serbia
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    Please for help
    In the folder "content"there are folders:

    map
    map_ot
    map_tm
    map_tt

    I should correct instructions where to put what type of maps
    in order to function mapchanger regularly.

    I have:
    Basemap_NNG_2012.03_151015
    TOM TOM(TELEATLAS)
    HERE(NAVTEQ)
    TOPMAP(LOCALE PROVIDERS)

  8. #37
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    45
    Posts
    349
    Rep Power
    9

    Default

    now that I check tmc again many times don't go online. in nextgen always goes online!

    and as I remembered the refresh rate of the map is really bad. in nextgen avic the map /cursor moves like butter in my full HD phone.

    Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

  9. #38
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    45
    Posts
    349
    Rep Power
    9

    Default

    any idea why when switching maps and asks for restart the program only closes and I have to manually restart it?

    Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

  10. #39
    Senior Member WOB's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Pailula
    Posts
    115
    Rep Power
    7

    Default

    Which map changer?

  11. #40
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    45
    Posts
    349
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by WOB View Post
    Which map changer?
    sorry for delayed answer!

    this one

    Spoiler: screen
    31273ee0b42d705cde6b9cf70884cc7f


    Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk

 

 
Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.