Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 131 to 140 of 173
  1. #131
    Junior Member smoku's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Polska
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Spoiler: screens
    35clf69
    30js03p

  2.    Advertissements


  3. #132
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,231
    Rep Power
    817

    Default

    This is the original multimode.ini for your data.zip - you have to modify!



    Native resolution is 1440x900 which gives 1440/900 = 1.6 (ie, 16:10) This is the same as 800/480
    We must therefore take advantage of this change and returns an image for this resolution (change the scope m3 and m4).


    We have the original (for this apk.):

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    800x480
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    As you can see - lines M5 and M6 are commented out (. The first attempt to do precisely those records!


    1024x768
    For the second - you bet a sign; before m3 and m4 and m5 delete the comment and m5 - that would be like this:
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Declarations are somewhat extended - but should work.
    Let me know what happened.

    For sys.txt - insert:
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Last edited by wojpen; 1st April 2016 at 12:23.
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  4. #133
    Junior Member smoku's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Polska
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    First I removed all of the sys and insert only
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    then the file copied first

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    then the second

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    but still no effect.
    maybe my program is bad? I may try another? Could you point me in your opinion a good program?

  5. #134
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,231
    Rep Power
    817

    Default

    Try Link:
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    run this apk and show results

    (I could be wrong!)

    PS. Before starting and after the changes removed the contents of the folder SAVE?
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  6. #135
    Junior Member smoku's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Polska
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    yes, i remove the contents of the folder save.
    Spoiler: screens
    2enbvj4
    dhelh4
    Last edited by catymag; 1st April 2016 at 23:55. Reason: use spoliers please for screens

  7. #136
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,231
    Rep Power
    817

    Default

    I.
    in multimode.ini try this:

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    regards
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  8. #137
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    zxc
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Alert Point Speed Camera

    HI, I try to start the speed camera but it seems it is asking the username and pin for Naviestras which i do not have.

    I just bought this Navigator from Ebay and the gps does not show speed camera or safty camera warning.

    What do I do. Please help.

  9. #138
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,646
    Rep Power
    639

    Default

    You can use freely available speedcam from SCDB, PoiPlaza, etc...

  10. #139
    Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    UK
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default Missing or incomplete folder

    Hello and thank you for your hard work.
    On Marshmallow I can not install iGO ?
    I have two mobiles ( i9100 & i9082 ). Both with Android > 6.0.
    I receive error attached.
    I have another phone with KK 5.0 and everything are ok.
    It is my fault ?
    Thank you in advance
    Mike
    Spoiler: screenshot
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 3rd May 2016 at 20:31.

  11. #140
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    291
    Rep Power
    87

    Default

    Quote Originally Posted by Mike60 View Post
    Hello and thank you for your hard work.
    On Marshmallow I can not install iGO ?
    I have two mobiles ( i9100 & i9082 ). Both with Android > 6.0.
    I receive error attached.
    I have another phone with KK 5.0 and everything are ok.
    It is my fault ?
    Thank you in advance
    Mike
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Hi..

    Try to move the iGO folder in the internal memory, in the following path:
    Android/Data/com.nng.igoprimoisr.javaclient/files/iGO
    delete save folder from iGO
    go to settings -> app manager ->iGO and clear the cache..

    see more here: first post

    [Only registered and activated users can see links. ]

 

 
Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.