Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 36
  1. #21
    Master
    Join Date
    May 2014
    Location
    seattle
    Posts
    63
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by AureliusMax View Post
    Same here! Only it's 2 hours ahead... Was working fine with the 9.6.29.483387 version.
    the problem is not data.zip
    The problem is apk program

  2.    Advertissements


  3. #22
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Amsterdam
    Posts
    23
    Rep Power
    7

    Default

    I agree. You should substitute 'with' in 'it was working fine with the 9.6.29.483387 version' with the word 'in'. Sorry about the confusion.

  4. #23
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Romania
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by JulianAssa View Post
    the problem is not data.zip
    The problem is apk program
    add to your sys.txt

    [regional]
    timeformat=2
    eta_uses_timezone_of_destination=0

  5. #24
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Portugal
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    the IGO gyme a erro //data/data/com.nng.igoprimoisr.javaclient/content/lang

    Please Help

  6. #25
    Member +
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    greece
    Age
    39
    Posts
    35
    Rep Power
    4

    Default

    I had the same problem.
    Copy only the apk and the data zip.from the latest version and transfer the other files from your previous version to this version.

  7. #26
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    lisbon
    Age
    47
    Posts
    107
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by No1Zeus View Post
    add to your sys.txt

    [regional]
    timeformat=2
    eta_uses_timezone_of_destination=0
    It works for me.
    Tks

  8. #27
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    portugal
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by filipeamorim View Post
    the IGO gyme a erro //data/data/com.nng.igoprimoisr.javaclient/content/lang

    Please Help
    the same for me

  9. #28
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Amsterdam
    Posts
    23
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by soul2sou View Post
    It works for me.
    Tks
    Same here! Thanks!

  10. #29
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    45
    Posts
    349
    Rep Power
    9

    Default

    used to be ok but now not.don't know why!
    when there is an active route and close the program and reopen it it used to ask me whether I want to reload that route or not.now it just loads the route WITHOUT asking me! any ideas? maybe there is a sys line I have to add? thx

    Sent from my H30-U10 using Tapatalk

  11. #30
    Member +
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    israel
    Posts
    85
    Rep Power
    10

    Default

    Hi,
    Problem with regional lang. dosent work for hebrew canot see any letters problem with the apk Use all from last ver 9.6.29.483387
    weint
    tanks in advance

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.