Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 81 to 90 of 142
  1. #81
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    romania
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    This txt is not good. Splitscreen not work and the settings buton is not avaible( cannot be pressed).
    About the sound : adding the pause mp3 sooner in the sys.txt is not working .
    After the project alpine text line or device alpine g500 eu line in sys.txt anythink else parameters not working.
    All settings is in alpine.ini in data archive in config folder or devices folder the alpine_g500_eu.ini file.
    The question is: Why the alpinenavi.exe cannot work with this files?
    (For splitscreen and mp3 sound pause)

  2.    Advertissements


  3. #82
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    portugal
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    I need some help.
    I have a chinese 2 din radio on my car. I installed this software and it works fine, but every time I turn it off and then turn it on it don´t save settings.
    It turn on with factory settings, and the first confirugation.

    I allready changed the sys.txt file to:

    [device]
    type="alpine_g500_eu"

    [project]
    name="alpine"

    [interface]
    skin = "ui_alpine"

    Thanks for your help.

  4. #83
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    romania
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    The radio posts remain stored? Or latest mp3 song played?

  5. #84
    Member +
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Turkey
    Age
    36
    Posts
    45
    Rep Power
    9

    Default

    Solved....Running Alpine ..Special Thanks All ....

    my device NAVIX 7800 DHD 800*480
    my Car KIA SPORTAGE 2.0 DSL

    GPS running
    Port=auto
    Baud=auto
    Delay=500
    Last edited by köşegen; 5th December 2015 at 02:14.

  6. #85
    Member +
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Turkey
    Age
    36
    Posts
    45
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by spy/df View Post
    OK! Tested at WINCE6 emulator! Run! (Here Brasil 2015.Q1 map)
    Not tested in GPS device.
    THANKS!
    Share your WINCE6 Emulator please.(my Russia emulator is not work ..Always fatal errors..)

    Thanks.
    Last edited by köşegen; 23rd December 2015 at 00:59.

  7. #86
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,651
    Rep Power
    5330

    Default

    Quote Originally Posted by köşegen View Post
    Share your WINCE6 Emulator please.(my Russia emulator is not work ..Always fatal errors..)

    Thanks.
    mate look [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  8. #87
    Member +
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Turkey
    Age
    36
    Posts
    45
    Rep Power
    9

    Default

    Wery wery much..Thanks..My emülator is only igo8 working..
    İgo8 all version
    İgo9 primo any old version not all .
    .(clarion and primo2)
    navitel (simple any skin.)
    .................
    not work:
    zenec
    enterprise
    alpine
    Navgear
    nextgen
    navigon
    Last edited by köşegen; 23rd December 2015 at 02:27.

  9. #88
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Greece
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    hello where can i download the Alpine Navi iGO 9.6.30.462695 where is the link?

    First link in post #30 works fine
    Last edited by Boki_Srb; 23rd December 2015 at 08:55.

  10. #89
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    678
    Rep Power
    209

    Default

    Quote Originally Posted by köşegen View Post
    Wery wery much..Thanks..My emülator is only igo8 working..
    ...
    .................
    not work:
    zenec
    enterprise
    alpine
    Navgear
    nextgen
    navigon
    NextGen versions, all of them, do not work in emulators.
    Put them on the sd card, run directly from device, will work even under WinCE5.
    Last edited by Boki_Srb; 23rd December 2015 at 08:55.

  11. #90
    Member +
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Turkey
    Age
    36
    Posts
    45
    Rep Power
    9

    Default

    Yes you are right

 

 
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.