Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 142
  1. #11
    Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    PA
    Age
    28
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    This is based on igo Nextgen or its normal Primo?

  2.    Advertissements


  3. #12
    Member
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Poland
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Any chance for 480x272 version?

  4. #13
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,231
    Rep Power
    817

    Default

    Quote Originally Posted by badanas View Post
    This is based on igo Nextgen or its normal Primo?
    hi,
    Colleague - why are you lazy?
    Look here ->[Only registered and activated users can see links. ]
    regards wojpen

  5. #14
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,231
    Rep Power
    817

    Default

    Quote Originally Posted by nadol View Post
    Any chance for 480x272 version?
    We look for...
    regards - Cześć Kolego

    PS. Until then - Experiment with different file data.zip - which has 480x272 folder (maybe Honda_civic?)

    hi,
    You have here data.zip a different version of this year.

    data.zip
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Enter the archive - rename the file ui_igo9 on ui_alpine, save the change (confirmation question or save) put to the root folder and try - let me know what came
    regards
    PS check what you have in sys.txt and possibly correct it.
    You can also change the record in sys.txt section
    [interface]
    skin = "ui_alpine"
    on
    skin = "ui_igo9"

    in general - try ...regards
    Last edited by wojpen; 28th July 2015 at 22:03.

  6. #15
    Member
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Poland
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Dzięki Wojpen!
    Tnx Wojpen!

    Unfortunatally AlpineNavi crashes after showing loading screen and reset the device.
    I already delete save folder and there is no adds like UI_IGO9 or UX.

    Spoiler: Save forder:
    ------------------------------------------------------
    ------------------------------------------------------
    ------------------ Crash Log Begin -------------------


    Current System time: "2015-07-29 18:35:35"
    Build version: 9.6.30.462695
    Build configuration: Product--ARCHFAM
    OS version: 6.0

    Uptime: 0 h 0 m 4 sec 0 msec

    Memory Stats:

    FreeMemory: 84 MB, 772 KB, 0 B
    TotalUseableMemory: 88 MB, 508 KB, 0 B
    MaxMemory: 256 MB, 0 KB, 0 B
    ReservedMemory: 1 MB, 0 KB, 0 B
    ActualCacheSize: 1 MB, 327 KB, 335 B
    GarbageSize: 1 MB, 327 KB, 335 B


    Exception: 0xc0000005
    At address: 0x002595f8
    Access violation reading address: 0x00000044
    0x002595f8 (A)


    WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \SDMMC\Primo\AlpineNavi.map not found):

    0x400296f4 (A)
    0x00011d4c (A)
    0x00011fe0 (A)
    0x000121e8 (A)
    0x00012398 (A)
    0x00012450 (A)
    0x004be08c (A)
    0x40076fa0 (A)
    0x400588f4 (A)
    0x40052ac4 (A)
    0x4002a988 (A)
    0x4002ac78 (A)
    0x40052bc4 (A)
    0x002595f8 (A)
    0x0026ecb8 (A)
    0x00970f70 (A)
    0x0097113c (A)
    0x004baf30 (A)
    0x00427d10 (A)
    0x0042b858 (A)
    0x004d4e94 (A)
    0x004277e4 (A)
    0x004baf30 (A)
    0x00062054 (A)
    0x000620c8 (A)
    0x0042abe4 (A)
    0x0042bfd8 (A)
    0x0042c498 (A)
    0x0042d978 (A)
    0x004bdef4 (A)
    0x004be034 (A)
    0x00061dcc (A)


    Global status:

    bInFocus: 1
    bMouseDown: 0
    bInLogic: 0
    bInRender: 0
    CurrentState[128]:
    GPS Pos: (0.000000,0.000000)
    Camera: pos0.000000,0.000000) rot:0 persp:0 zoom:0.000000 eng=0)


    --------------------- LUA stack ----------------------


    Lua stack[ 0] :
    Lua stack[ 1] :
    Lua stack[ 2] :
    Lua stack[ 3] :
    Lua stack[ 4] :
    Lua stack[ 5] :
    Lua stack[ 6] :
    Lua stack[ 7] :
    Lua stack[ 8] :
    Lua stack[ 9] :
    Lua stack[10] :
    Lua stack[11] :
    Lua stack[12] :
    Lua stack[13] :
    Lua stack[14] :

    ------------------- Crash Log End --------------------
    ------------------------------------------------------
    ------------------------------------------------------
    Last edited by Cserrobi; 30th July 2015 at 10:21.

  7. #16
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    677
    Rep Power
    208

    Default

    This version works only @800x480, with couple of data.zip modifications.
    Btw, not useful version version for handheld devices, as well as Blaupunkt. The zoom is not functional.

  8. #17
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,231
    Rep Power
    817

    Default

    Nadol,
    hi,
    Reading the answer Boki_Srb - it turns out that both Alpine and Blaupunkt will not work in other than the 800x480 resolution.
    We must therefore take another installation - a lot of them ...
    Regards wojpen

  9. #18
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Hungary
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    I can confirm, this is my release. Unfortunately I didn't have time to investigate the zoom issue. This version won't run on emulator and Windows CE 5.x devices (only CE 6).

  10. #19
    Master
    giuseppe66's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    on earth
    Posts
    208
    Rep Power
    127

    Default

    I've test this version on alpine device (ine w920r) and there are these problems:
    - keyboard don't work in any languages;
    - gps work but in INFO GPS any signal (little problem);
    - zoom don't work so is impossible see the street, also in navigation mode;
    - TTS don't work (i've put also TTS folder and voice);
    - traffic icon don't appear and i can not check if work infotraffic system.

    so i've change sys file with my sys file and:

    - keyboard work;
    - gps signal work also in INFO GPS;
    - traffic icon appear and work infotraffic.

    Don't work TTS voice and ZOOM so is impossible use it because zoom is too large (show only big street and and expressways) in normal mode and in navigation mode

    I've also replace data and global with old version but nothing. I think that problem is into exe
    Last edited by giuseppe66; 30th July 2015 at 16:22.

  11. #20
    Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    SPAIN
    Age
    38
    Posts
    24
    Rep Power
    3

    Default

    how to install in alpine ine w928r?

 

 
Page 2 of 15 FirstFirst 123412 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.