Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 111 to 120 of 142
  1. #111
    Master nawaf's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Power _Manifestation
    Posts
    202
    Rep Power
    103

    Default

    Meny,
    Most likly your Navi is a wince based so use activesync for windows to access your device and maybe store another copy of the app. in the same root.
    donot giveup

    [Only registered and activated users can see links. ]

    good luck
    Last edited by nawaf; 28th February 2016 at 15:52.

  2.    Advertissements


  3. #112
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    POLAND
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by nawaf View Post
    Meny,
    Most likly your Navi is a wince based so use activesync for windows to access your device and maybe store another copy of the app. in the same root.
    donot giveup

    good luck
    I tried use activesync for windows but my PC no access my device. Have you got a proposition of another software to PC which access my device.

  4. #113
    GPSPower Helper

    titisoim's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spain
    Posts
    483
    Rep Power
    523

    Default

    @meny..
    try Windows Mobile..

  5. #114
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    678
    Rep Power
    209

    Default

    Guys it is a autoradio device, you can not access it through the computer. Updates and communications go via USB flash memory, which content is created on comp.
    It is symptomatic that user "meny" consistently refused to indicate what he has done and how it is done.
    It can not be helped if he continue to behave like this.

  6. #115
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    POLAND
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    I wanted to install a newer map IGO, I can not do that, so I downloaded the firmware from the alpine . ru for INE-W970BT-Navitel and it killed my navigation system

    [Only registered and activated users can see links. ]

    and now I can not go back to the original

    sorry but my english is not so good, so I can't exsactly write
    Last edited by meny; 28th February 2016 at 19:59.

  7. #116
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    678
    Rep Power
    209

    Default

    It did not hurt, did it I guess that you do something like that.
    Well, navitel is different system then iGO. Both works under WinCE and that is only in common. I don't know exact structure of navitel configuration for your device, to compare it with iGO. Maybe even hardware are different (in that case ...you know).
    But I can suggest you to try couple of solutions.
    First, in cases like this, you have to flash unit with complete original firmware (both main and bluetooth component, then navigation). You can download it from official site (I've already posted link) and try.
    If not helps, or can't be done, than you must combine: original firmware files from official site with flasher from Russian site. Cross your fingers and try again.
    The last option is to send the mail to Russian colleagues, explain what you did and ask them if can help you.

    There is also one "countrified variant", if unit still works:
    - on usb stick, put Commander for WinCE. Set device navigation path to it. When you start navigation, actually you will start commander. If necessary, rename the exe to iGO/Primo/MobileNavigator. Than you can see content of internal memory (if is not protected), to know what to do next. After that, you can delete some files, replace, etc... copy complete Primo folder from USB flash to internal memory (again: if not protected)...

    Friendly suggestion: For better English translation use for example [Only registered and activated users can see links. ]

    And, of course: all you're doing, you're doing at your own risk.
    The writer of these lines, and a firmware authors assume no liability for damage caused by your improper use.
    Last edited by Boki_Srb; 29th February 2016 at 18:49.

  8. #117
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    POLAND
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    my device is not original navigation application is only: INE-W970BT Firmware Update and Bluetooth Update.
    look to: [Only registered and activated users can see links. ]

    device works, I can copy files but I heven't got origilal files navi app. I can copy files to the device and maps work but does not work with your updated map link.

    I would like to get to the windows CE but "Autorun" from this forum does not work in any way. the same problem is in post #38 posted this "AEDRIAN"

    Maybe you know how to get to the Windows CE ?? What file allow me access to the Win CE ??

  9. #118
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    678
    Rep Power
    209

    Default

    Aman...
    Quote Originally Posted by Boki_Srb View Post
    ...
    - on usb stick, put Commander for WinCE. Set device navigation path to it. When you start navigation, actually you will start commander. If necessary, rename the exe to iGO/Primo/MobileNavigator. Than you can see content of internal memory (if is not protected), to know what to do next. After that, you can delete some files, replace, etc... copy complete Primo folder from USB flash to internal memory (again: if not protected)...
    Do not mess with WinCE environment!

    Of course, original navi software works only with original maps. For your device it was Primo 2.0. You have to replace it with patched or other versions. Try, for example, proven version, like Primo 2.4 "Honda" version (9.6.13.405512). Or some Primo 2.0 only for 800x480 resolutions.
    Last edited by Boki_Srb; 29th February 2016 at 11:41.

  10. #119
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    POLAND
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Boki_Srb View Post
    Aman...


    Do not mess with WinCE environment!

    Of course, original navi software works only with original maps. For your device it was Primo 2.0. You have to replace it with patched or other versions. Try, for example, proven version, like Primo 2.4 "Honda" version (9.6.13.405512). Or some Primo 2.0 only for 800x480 resolutions.
    Could You send me patched versions of Primo 2.4 "Honda" (9.6.13.405512)? Thank You.

  11. #120
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    678
    Rep Power
    209

    Default

    Get it here:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    It is pure software. Download from this forum and put them in appropriate folders, next files of your choice:
    - required > language and voice (Polish I guess...), latest global_cfg, map's, poi's...
    - optional > buildings, DEM, skin, speedcams, tmc's...
    You can also combine it with Alpine data.zip and/or branding.zip (requires sys.txt references or modded sys).
    Last edited by Boki_Srb; 29th February 2016 at 12:17.

 

 
Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.