Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 91 to 100 of 142
  1. #91
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Norway
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    this link [Only registered and activated users can see links. ] is not working or there is no file.. kindly update...
    thanks.

  2.    Advertissements


  3. #92
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    675
    Rep Power
    208

    Default

    First link in post # 30 works fine. Do some search and read the whole theme before asking.
    Last edited by Boki_Srb; 6th January 2016 at 23:08.

  4. #93
    Master
    giuseppe66's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    on earth
    Posts
    208
    Rep Power
    127

    Default

    Quote Originally Posted by hayatsikanda View Post
    Hi,

    this link [Only registered and activated users can see links. ] is not working or there is no file.. kindly update...
    thanks.

    read carefully first (from 1 post to 92 ) before download because this version has some bugs

  5. #94
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Russia
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hi! Accidentally deleted SYS (w920r). Do not tell me where can I find it?

  6. #95
    Member +
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    75
    Rep Power
    49

    Default

    Copy this:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    After run first time, you can modify sys as you like!

  7. #96
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Russia
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you, now put. Put. Does not find satellites.
    Last edited by topson; 22nd January 2016 at 14:57.

  8. #97
    Member +
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    75
    Rep Power
    49

    Default

    put this in sys.txt:
    [gps]
    port=2
    baud=9600

    before run Alpine, delete folder save...

  9. #98
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Russia
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    arslankayna! Thanks a lot for SYS , satellites began to find . But on 9.6.30.462695 does not open the map.

  10. #99
    Member +
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    75
    Rep Power
    49

    Default

    Are you using original software Alpine9.6.30.462695?
    If yes, please upload it.....
    If not:
    Go in post 30 , there:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Download, install and run it in your device.....
    Remember that this version has too many bug like " memory", so try another Primo 1.2 -2 or 2.4....

  11. #100
    Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Italy,Rome
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default

    Hello.
    Excuse and forgive incompetent in the matter.
    I read the whole discussion but with the translator, I understood little.
    I have an alpine w987d and wondering if this procedure is fine for my Alpine.
    I have the original sd if you can be helpful for your tests I can get it for you.
    Thank you.

 

 
Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.