Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 37 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 370
  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    australia
    Age
    30
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    i am unable to get this to run on my Note 3 running lollipop, i get the loading screen then just closes, no errors just closes, anyone have any suggestions?

  2.    Advertissements


  3. #32
    Member +
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    ca
    Posts
    32
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    Welcome Navigators.
    Kenq_2001 colleague pointed out the problem -> [Only registered and activated users can see links. ].
    Case analysis, hardware, and configuration apk., Forced even check using ScreenSize screen resolution.
    Here's the program screen:
    [Only registered and activated users can see links. ].
    As you can see little difference between these records from the first screen.
    After applying ux - with this post -> [Only registered and activated users can see links. ]
    we have information on the screen as:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    The solution to this problem proposed Our Friend - Doupas:
    Here it is:
    First Use it

    [rawdisplay]
    force_renderer = "RENDER_MOYA"
    ; driver = engine
    ; driver = gdi
    ; res = 1
    ; screen_xy = "auto"
    ; screen_xy = "1024_768: 1920x1080 / 1080x1920: fullscreen"
    ; driver = gles_2_0_android
    ; vram_size = 33554432

    screen_xy = "1024_768: 2560x1352 / 1440x2472: fullscreen"


    2)

    [rawdisplay
    res = 1
    screen_xy = "auto"

    screen_xy = "1024_768: 2560x1352 / 1440x2472: fullscreen"

    3)

    [rawdisplay
    res = 1
    ; screen_xy = "auto"

    screen_xy = "1024_768: 2560x1352 / 1440x2472: fullscreen"

    4)

    [rawdisplay
    ; res = 1
    screen_xy = "auto"

    screen_xy = "1024_768: 2560x1352 / 1440x2472: fullscreen"


    / solutions listed above try - but remember that each time at least remove the SAVE folder, and the best uninstall and clean equipment /
    ..........................................................................................................................

    If do not work

    Second

    Download and install the apk ZipSigner

    [Only registered and activated users can see links. ]


    Open the Primo apk iGO_9.6.29.483387.apk with 7-zip
    Go to the folder res / raw. Take the sys.txt file on your desctop. open the file and put a semicolon in line

    ; screen_xy = "auto"

    After again put the file in the res / raw folder.
    Put again the primo apk on your phone and now use the apk ZipSigner for Sign the primo apk ...
    Now the apk working and you can use any lower resolution you prefer.
    Begin the Primo for one time with not any sys folder in sd / iGO.

    kenq_2001 - place your information on the results of the "fight" x NEXUS 6

    Doupas - thanks for teaching us and Solution

    Regards wojpen
    Hi wojpen, I just tried the first set of the solutions - 1) to 4). I still have that same problem. When being back home later on, I will try to update the igo apk file with my home computer. Thanks!

  4. #33
    Master
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Zimbabwe
    Posts
    102
    Rep Power
    53

    Default

    I have problem...Installed it, and it worked fine. Than I put branding.zip, and iGO start loading, than stopped, and than exit. So I removed "branding"...same thing, it will not loaded. Just exit when it loaded about half. Than I uninstalled it with BrownDog's instruction, installed it again, but now I receive error messages, first is "missing or incomplete folder: /data/data/com.nng.igoprimoisr.javaclient/content/lang". Second time I receive same message but now missing is "voices". Third time I start from the beginning but now I receive message that "global_cfg' is missing. My Q is, does iGO, when uninstalled leave some traces anywhere, so I can clean it and start over? I just can't understand that behavior. I mean...it work OK, problem start with putting "branding" inside, and than removing "branding" causes more problems. Thanks.

    edit
    Forgot to say, before those messages, when iGO starts, it begins to download something, than message appear and iGo stops loading.
    Last edited by Junior; 16th February 2015 at 21:53.

  5. #34
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,227
    Rep Power
    815

    Default

    Junior - write that you cleaned up the phone .....
    Before you reinstall the software iGO with the changes you need to either remove the old folderiGO, or rename it to eq. _iGO.
    Check it out
    regards wojpen

  6. #35
    Member +
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    ca
    Posts
    32
    Rep Power
    3

    Default

    Thanks Wojpen and Doupas!

    I tried to make that change in the IGO apk with my home computer, then signed it with the ZipSigner in my Nexus 6 device. removed the "save" folder, uninstalled and reinstalled IGO. I still have that problem when directly launching the IGO in landscape more. Also, I had to remove the ";" in front of screen_xy = "auto" in the SDcard/IGO/sys.txt file.

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    Welcome Navigators.
    Kenq_2001 colleague pointed out the problem -> [Only registered and activated users can see links. ].
    Case analysis, hardware, and configuration apk., Forced even check using ScreenSize screen resolution.
    Here's the program screen:
    [Only registered and activated users can see links. ].
    As you can see little difference between these records from the first screen.
    After applying ux - with this post -> [Only registered and activated users can see links. ]
    we have information on the screen as:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    The solution to this problem proposed Our Friend - Doupas:
    Here it is:
    First Use it

    [rawdisplay]
    force_renderer = "RENDER_MOYA"
    ; driver = engine
    ; driver = gdi
    ; res = 1
    ; screen_xy = "auto"
    ; screen_xy = "1024_768: 1920x1080 / 1080x1920: fullscreen"
    ; driver = gles_2_0_android
    ; vram_size = 33554432

    screen_xy = "1024_768: 2560x1352 / 1440x2472: fullscreen"


    2)

    [rawdisplay
    res = 1
    screen_xy = "auto"

    screen_xy = "1024_768: 2560x1352 / 1440x2472: fullscreen"

    3)

    [rawdisplay
    res = 1
    ; screen_xy = "auto"

    screen_xy = "1024_768: 2560x1352 / 1440x2472: fullscreen"

    4)

    [rawdisplay
    ; res = 1
    screen_xy = "auto"

    screen_xy = "1024_768: 2560x1352 / 1440x2472: fullscreen"


    / solutions listed above try - but remember that each time at least remove the SAVE folder, and the best uninstall and clean equipment /
    ..........................................................................................................................

    If do not work

    Second

    Download and install the apk ZipSigner

    [Only registered and activated users can see links. ]


    Open the Primo apk iGO_9.6.29.483387.apk with 7-zip
    Go to the folder res / raw. Take the sys.txt file on your desctop. open the file and put a semicolon in line

    ; screen_xy = "auto"

    After again put the file in the res / raw folder.
    Put again the primo apk on your phone and now use the apk ZipSigner for Sign the primo apk ...
    Now the apk working and you can use any lower resolution you prefer.
    Begin the Primo for one time with not any sys folder in sd / iGO.

    kenq_2001 - place your information on the results of the "fight" x NEXUS 6

    Doupas - thanks for teaching us and Solution

    Regards wojpen

  7. #36
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Breizh
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    iGO reports: "Please insert your iGO SD card". Have searched for a solution in this forum, but found one yet. How to fix?

    Install on non-rooted Kitkat 4.4.2 on TECA (Alps?) U6 (after a Brown-Dog cleanup) from directory
    /Android/data/com.nng.igoprimoisr.javaclient/iGO

    Device has only one micro SD slot under battery, currently vacant.

    Previous version that installed and ran without tears:
    iGO Primo (2.4) Israel v9.6.29.404739 [16 June 2014] [Full HD] ★ No Root Needed!!!
    from eskro32
    Last edited by goon-heaven; 17th February 2015 at 11:51. Reason: more info

  8. #37
    Important User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hellas
    Posts
    180
    Rep Power
    111

    Default

    Quote Originally Posted by kenq_2001 View Post
    Thanks Wojpen and Doupas!

    I tried to make that change in the IGO apk with my home computer, then signed it with the ZipSigner in my Nexus 6 device. removed the "save" folder, uninstalled and reinstalled IGO. I still have that problem when directly launching the IGO in landscape more. Also, I had to remove the ";" in front of screen_xy = "auto" in the SDcard/IGO/sys.txt file.

    Hi mate ..

    Put in your sys a lower resolution like
    screen_xy="1024_768:1920x1200/1200x1920:fullscreen"

    or

    screen_xy="1024_768:1920x1080/1080x1920:fullscreen"

    remove or rename your branding...Also Remove or rename sd/iGO/ux and sd/iGOui_android folder if have files inside

    and please told us what happened;
    If work like this you can then proceed to a higher resolution up to find anymore exactly is your own that the primo is working horizontally and vertically.

    Best and kind regards

  9. #38
    Master
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Zimbabwe
    Posts
    102
    Rep Power
    53

    Default

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    Junior - write that you cleaned up the phone .....
    Before you reinstall the software iGO with the changes you need to either remove the old folderiGO, or rename it to eq. _iGO.
    Check it out
    regards wojpen
    I uninstall following the instructions, removed folder iGO, than clean the phone with SDMaid, and put only basic stuff in new folder iGO. Again, it starts downloading "something", and error message appears. I tried without "sys.txt', tried with orig. "sys", tried with Korabi's "sys", same error again and again.
    I mean, I can restore older ver. from backup, and it works ok, but this is so annoying. Anyway, thanks for your help.

    edit

    At last...found where is problem! Perhaps it could save some time if somebody has similar problem. There were some leftovers in folder "external_sd", I deleted them, and install iGO again, and it works.
    Last edited by Junior; 17th February 2015 at 13:41.

  10. #39
    Member +
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    ca
    Posts
    32
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by Doperman View Post
    Hi mate ..

    Put in your sys a lower resolution like
    screen_xy="1024_768:1920x1200/1200x1920:fullscreen"

    or

    screen_xy="1024_768:1920x1080/1080x1920:fullscreen"

    remove or rename your branding...Also Remove or rename sd/iGO/ux and sd/iGOui_android folder if have files inside

    and please told us what happened;
    If work like this you can then proceed to a higher resolution up to find anymore exactly is your own that the primo is working horizontally and vertically.

    Best and kind regards
    Thank you for your response. You guys are very correct.
    When putting the following resolution in my sys. txt file, now I can launch igo directly from landscape mode! But the igo window is about 3/4 of my device's screen. The remaining area is in black. I will find some time this week to increase the resolution setting and see how it works. Just wonder if any galaxy note 4 user has the same issue as we have the same screen resolution. Or is it the limitation of igo software?

    screen_xy="1024_768:1920x1200/1200x1920:fullscreen"

    Thank both of you again for sharing your insight!

  11. #40
    Important User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hellas
    Posts
    180
    Rep Power
    111

    Default

    Quote Originally Posted by kenq_2001 View Post
    Thank you for your response. You guys are very correct.
    When putting the following resolution in my sys. txt file, now I can launch igo directly from landscape mode! But the igo window is about 3/4 of my device's screen. The remaining area is in black. I will find some time this week to increase the resolution setting and see how it works. Just wonder if any galaxy note 4 user has the same issue as we have the same screen resolution. Or is it the limitation of igo software?

    screen_xy="1024_768:1920x1200/1200x1920:fullscreen"

    Thank both of you again for sharing your insight!
    Now you can do bigest your resolution like this..

    screen_xy="1024_768:2320x1440/1440x2320:fullscreen"

    or

    screen_xy="1024_768:2350x1440/1440x2350:fullscreen"

    Regards
    Last edited by Doperman; 17th February 2015 at 19:24.

 

 
Page 4 of 37 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.