Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 81 to 90 of 107
  1. #81
    Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    cyp
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by nenadsen View Post
    @ misterxdon
    I have Galaxy Tab 2 7.0 inch too. In my Sys.txt I have this and it works excellent

    [android]
    fullscreen=1
    upside_down_bug=1
    tablet=1
    ;has_physical_home_button=1

    [device]
    type="android"

    [rawdisplay]
    driver=engine
    ;screen_xy="auto"
    screen_xy="1280_800:1024x552/600x976:fullscreen"
    Hi nenadsen, are you using the original data.zip, files, and folders from this multi-resolution pack? Thank you.

  2.    Advertissements


  3. #82
    Master nenadsen's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    φ ,λ
    Posts
    240
    Rep Power
    264

    Default

    @ misterxdon
    Yes. After any change in sys.txt you must delete Save folder and after that load aplication.

  4. #83
    Member +
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    ca
    Posts
    32
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    petrou2002 - what skin and what's the problem?
    For me, I installed the skin Dimka 133 and Doupas 6.5 and I have no problem with the quick menu

    regards wojpen
    Hi wojpen, the IGO primo works well on my Nexus 6 except that I cannot see and choose skins in the Setting - Display window within the IGO. I did copy and paste the Dimka 133 and Doupas 6.5 zip files to the content/skin folder.
    Did you do specific installation for the two skin zip files? or just simply copied the zip files in the content/skin folder. Thank you!

  5. #84
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    848

    Default

    Open skin with winrar and look in .ini if your resolution is writen inside.

    Or you can use screen size and density from google play and let us know what resolution you have for portrait and what for landscape and we will change .ini so you can then use skin.

    Also upload skin that you use.

  6. #85
    Member +
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    ca
    Posts
    32
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by lolypop000 View Post
    Open skin with winrar and look in .ini if your resolution is writen inside.

    Or you can use screen size and density from google play and let us know what resolution you have for portrait and what for landscape and we will change .ini so you can then use skin.

    Also upload skin that you use.
    Thank you for the quick response and great help! The resolution of the Nexus 6 device is 2560X1440. I try to use either Doupas_v6.8_Default_24 or diMkaWA_aP133_default when possible. I am okay with any skins that I can use.

    Sorry I don't see any button for uploading my skin files. But they the latest ones published in the IGO Skin thread. Thanks for the help!

  7. #86
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    634

    Default

    Quote Originally Posted by misterxdon View Post
    Hi all,

    I am running this specific version on a Galaxy Tab 2 7.0 inch. The screen dimensions are 1024x600. When the app starts in portrait mode, the app is able to open and run OK. However, when igo is running, and I move the orientation from portrait to landscape, the orientation does not change and is stuck in portrait mode. The back/home buttons keys move however.

    When I start the app in landscape mode, I get the error "User interface resolution (1024x527) is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application."

    I have tried to fiddle around with the sys.txt settings, but have had no luck. Could anyone give me some clues? Thank you.
    I have exactly same problem on a no name tablet with 1024x600. Works ok in portrait mode, when start in landscape I get "1024x504 is not supported" error. My sys.txt has

    [device]
    type="android"

    [android]
    fullscreen=1
    upside_down_bug=1
    tablet=1

    [rawdisplay]
    driver=engine
    screen_xy="1024_768:1024x552/600x976:fullscreen"


    data.zip contain following directories

    480_272
    800_480
    1024_768

    and multimode.ini has

    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder

    m1=400..480,196..320,"480_272"
    m2=234..320,400..480,"480_272"
    m3=768..960,400..600,"800_480"
    m4=480..600,700..960,"800_480"
    m5=1024..1280,552..800,"1024_768"
    m6=600..800,960..1280,"1024_768"

    Anyone can help?
    Last edited by osiris4isis; 29th December 2014 at 11:18.

  8. #87
    Master nenadsen's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    φ ,λ
    Posts
    240
    Rep Power
    264

    Default

    @ osiris4isis
    As i mention in # 92

    [rawdisplay]
    driver=engine
    ;screen_xy="auto"
    screen_xy="1280_800:1024x552/600x976:fullscreen"

    and my multimode.ini in data.zip is-

    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder

    m1=400..480,196..320,"480_272"
    m2=234..320,400..480,"480_272"
    m3=800..960,400..600,"800_480"
    m4=480..600,700..960,"800_480"
    m5=1024..1280,552..800,"1024_768"
    m6=600..800,976..1280,"1024_768"

  9. #88
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    848

    Default

    You don't need to modiffy data if you add this in sys.txt:

    [rawdisplay]
    driver=engine
    ;screen_xy="auto"
    screen_x=960
    screen_y=600
    screen_x2=600
    screen_y2=960
    screen_xy="1024_768:960x600/600x960:fullscreen"

  10. #89
    GPSPower Helper

    Brown Dog's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Madagascar
    Posts
    1,305
    Rep Power
    1311

    Default

    Quote Originally Posted by nenadsen View Post
    [rawdisplay]
    driver=engine
    ;screen_xy="auto"
    screen_xy="1280_800:1024x552/600x976:fullscreen"
    1280_800 this is unnecessary as there is in data.zip (1024x768, 800x480, 480_x272)
    This dimension is larger than your screen. Well if so then it takes a smaller dimension that exists in data.zip and it is 800x480

    -----------------------------------------------------
    I am not saying I'm right or if I was doing well then it is because of these parameters are
    [android]
    fullscreen=1
    upside_down_bug=1
    tablet=1


    And I think that's enough for you just like this

    [rawdisplay]
    driver=engine
    screen_xy="auto"


    And if there are problems then fix multimod.ini and add it to the UI not edit data.zip


    HNY to all
    Last edited by Brown Dog; 31st December 2014 at 16:30.

  11. #90
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    634

    Default

    Quote Originally Posted by Brown Dog View Post
    1280_800 this is unnecessary as there is in data.zip (1024x768, 800x480, 480_x272)
    This dimension is larger than your screen. Well if so then it takes a smaller dimension that exists in data.zip and it is 800x480

    -----------------------------------------------------
    I am not saying I'm right or if I was doing well then it is because of these parameters are
    [android]
    fullscreen=1
    upside_down_bug=1
    tablet=1


    And I think that's enough for you just like this

    [rawdisplay]
    driver=engine
    screen_xy="auto"


    And if there are problems then fix multimod.ini and add it to the UI not edit data.zip


    HNY to all
    First tried was no sys.txt, then sys.txt with driver=engine and screen_xy="auto", then with screen_xy set to exact values given by CPU-Z in portrait/landscape mode but it only works in portrait mode. Then I look for solution in threads and found this; after trying it out, still doesn't work and I posted asking for help. After following both replied from lolypop000 and nenadsen, it was worst. Before, it would work in portrait ok but in landscape it display correctly but at least image is shown (basically, it's portrait size in landscape) and going from landscape to portrait you see correct display. For later solutions no image in landscape mode at all and going from landscape to portrait, you see blank screen. My Nobis 7" NB7022 tablet is not rooted and running kitkat 4.4. This is very interesting problem, since it works ok in portrait but doesn't in landscape. BTW, each time I test, I delete the save directory and rebooted the tablet, then run iGO.
    Last edited by osiris4isis; 2nd January 2015 at 09:49.

 

 
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.