Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 85
  1. #41
    iGO&Becker Moderator

    Korabi's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Eastern Europe
    Posts
    603
    Rep Power
    753

    Default

    Quote Originally Posted by pydipala View Post
    Hello friends,


    I don't have any sys file. when i put my previous sys file iGO is not running with this version (it is giving "global_cfg not found" error I put global_cfg not found file in content folder without sys file it is working fine). Could anyone please provide me with the working sys file of this version.

    My GPS is 480_272 and TTS pro with speed cams.

    Please help me with this.

    Thanks in Advance.
    Use this Primo . is the same that i have in my navi.regards

    EDIT:Inside primo you have the sys.
    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the "LIKE this post" button to see Attachments.
    Last edited by Korabi; 7th September 2014 at 11:19.

  2.    Advertissements


  3. #42
    Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Earth
    Posts
    20
    Rep Power
    5

    Default

    Thank you so much Korabi.

    Its not telling about speed Cameras. All other signs are told in tts pro except speed cameras (I checked all options in tts pro and allerts). Can anyone guide me? here is my sys file. The text file (SpeedCamText_trapster) is also put in the speedcam folder.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by pydipala; 7th September 2014 at 22:31.

  4. #43
    iGO&Becker Moderator

    Korabi's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Eastern Europe
    Posts
    603
    Rep Power
    753

    Default

    Quote Originally Posted by pydipala View Post
    Thank you so much Korabi.

    Its not telling about speed Cameras. All other signs are told in tts pro except speed cameras (I checked all options in tts pro and allerts). Can anyone guide me? here is my sys file. The text file (SpeedCamText_trapster) is also put in the speedcam folder.
    Now understand, you want the TTS with TTS speedcam.I dont know what language you want? also know that you need to download the DLL file?

  5. #44
    Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Earth
    Posts
    20
    Rep Power
    5

    Default

    I have already put this tts_nua_v5 (enu) folder in Primo and Voice_TTS-Pro-USA-Ira-zervdim-V8 (For USA) files in content>>>>Voice folder and SpeedCamText_trapster.txt (For USA) file in content >>>> speedcams.

    TTS Pro voice says every signs except speed cams.
    Last edited by pydipala; 9th September 2014 at 02:47.

  6. #45
    Junior Member optimvs's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Malaga
    Age
    43
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by jimmy View Post
    iGO Primo Honda Civic Reborn 9.6.13.405512

    Screenshots [Only registered and activated users can see links. ]
    Download:
    -= Hidden Content =-
    Original files, not cr@cked

    Hello Everybody,
    please can someone reload patched MobileNavigator9.6.13.405512.exe to System/Alert by JoeBlack180,
    I cannot access to links from August, already seem death.

    Thank you in advance.
    optimux

  7. #46
    GPSPower Helper

    titisoim's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spain
    Posts
    483
    Rep Power
    522

    Default

    try this..
    prueba este..

    Spoiler: undefined
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.


    ..
    Last edited by titisoim; 28th December 2014 at 21:52.

  8. #47
    Member Paja.V's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Czech Republic
    Age
    29
    Posts
    22
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Korabi View Post
    mv0lua
    Version 9-6-13-405512 with res screen 480_272

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    is the same pack that I use in my PNA
    There are no seeds

  9. #48
    Master
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Germany
    Posts
    155
    Rep Power
    132

    Default

    See Post [Only registered and activated users can see links. ].
    Both Links working well.

  10. #49
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    thailand
    Age
    37
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    thank you for gps navi but i don't londing.

  11. #50
    iGO&Becker Moderator

    Korabi's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Eastern Europe
    Posts
    603
    Rep Power
    753

    Default

    Quote Originally Posted by terymusic View Post
    thank you for gps navi but i don't londing.
    what navi have you? probably if you have navi with very few Ram of internal memory will not load the software iGO Primo.

 

 
Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.