Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 72
  1. #11
    Master
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Turkey
    Posts
    414
    Rep Power
    395

    Default

    iGO Primo Isr free 9.6.29.351093 for S4
    Content: data.zip , branding, apk and sys
    I tried,ıt works on S4
    Pw:ozut
    http://www63.zippyshare.com/v/32269275/file.html
    Last edited by ozut; 13th December 2013 at 23:18.

  2.    Advertissements


  3. #12
    Master
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Turkey
    Posts
    414
    Rep Power
    395

    Default

    iGO Primo Isr free 9.6.29.353462
    Data.zip 480x320......1920x1200
    http://www.uploads.ws/1ANFE9

  4. #13
    Important User

    zervdim's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Salonica
    Posts
    751
    Rep Power
    703

    Default

    Quote Originally Posted by chopsticks View Post
    I have exactly same files. In previous version (9.6.29.331894) Google local search works, but in this version doesn't work, just odd. I'll try again tomorrow.
    try to find and delete the file device.nng from your device...(you can find it inside in licences)
    Don't forget to write the file config.ini (this is the critical) ....you can find it inside the folder I have upload...
    Delete the folder save, and remove it from root of iGO
    I don't think it is necessary, but you can Unistall the .apk and install the .apk again

  5. #14
    Master chopsticks's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    somewhere in between
    Posts
    134
    Rep Power
    24

    Default

    OK, thanks for the advice. I'll let you know if it worked.

  6. #15
    Master miksontije's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    a left turn at Albuquerque
    Posts
    224
    Rep Power
    295

    Default

    Quote Originally Posted by lolypop000 View Post
    @miksontije

    On Nexus 4 TMC work with default settings from apk.

    Remove skin and if you have something in ux folder and try again.

    p.s.
    What number have the first version of iGO that you install and found out that TMC don't work?
    i dont have ux folder in this version. i have clean install of igo.no skins too. in menu traffic summary when i push online trafic nothing hapen. only when i put old universal branding(60kb file) in ux folder that i made manualy,then i have new menu when i push online traffic,but then i have problem with qboard.it hapen to me in all versions i try(basar,israel).

  7. #16
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,925
    Rep Power
    849

    Default

    @miksontije

    Try if this work:

    Change in sys tmc-http to this:

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Now delete folder save and turn off/on your device and then run primo.

    p.s.
    Can you please upload your branding, that we can see what is inside?
    If you wish, you can [Only registered and activated users can see links. ]

  8. #17
    GPSPower Helper

    Brown Dog's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Madagascar
    Posts
    1,305
    Rep Power
    1312

    Default

    @Gays
    Google Search works . Sometimes the problem is with the server. But definitely works.


    @kpeev89
    remember this. Do not ask me that again, that I would not have bitten.
    Nexus 7 (2012)

    [rawdisplay]
    driver=engine
    screen_xy="800_480:1280x736/800x1205:fullscreen" ; with status bar
    screen_xy="800_480:1280x703/800x1172" ; fullscreen


    @zervdim
    friend got a lot of duplicate and unnecessary licenses. View test.
    Licences 1,2,3,4,14,15 sufficient for all functions in iGO primo. Ali licenci in my RooT folder

    Spoiler:
    1dbf541a64fd
    Last edited by Brown Dog; 14th December 2013 at 11:30.

  9. #18
    Master Eva York's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Global
    Posts
    106
    Rep Power
    157

    Default

    Quote Originally Posted by Brown Dog View Post
    ..a lot of duplicate and unnecessary licenses..
    agree with you...,this 2(two) are enough...
    no requests for share!
    Spoiler: lc
    [Only registered and activated users can see links. ]

  10. #19
    Master miksontije's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    a left turn at Albuquerque
    Posts
    224
    Rep Power
    295

    Default

    Quote Originally Posted by lolypop000 View Post
    @miksontije

    Try if this work:

    Change in sys tmc-http to this:

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Now delete folder save and turn off/on your device and then run primo.

    p.s.
    Can you please upload your branding, that we can see what is inside?
    here it is. with this file in ux folder tmc work for me

    i edit tmc. i do as you sad,it is not working.
    i have before i edit servers size 0,and 2 more lines under servers[0]. servers 1 and servers 2. i delete it and leave as you wrote me.
    Last edited by miksontije; 14th December 2013 at 12:58.

  11. #20
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    USA
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    THANKS! Wishing you and yours a joyous holiday season

 

 
Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.