Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26
  1. #1
    GPSPower Helper

    titisoim's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spain
    Posts
    483
    Rep Power
    522

    WIN CE Primo 8.5.11.260737-Alpine

    Primo 8.5.11.260737-Alpine,25-Sep-2012-800x480

    292b8yv

    Link:
    Spoiler: link
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.


    ..
    Last edited by catymag; 28th February 2016 at 15:41. Reason: new link

  2.    Advertissements


  3. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Grosseto - Italy
    Age
    47
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you so much for the files that you put it, I wanted to ask if there is a guide for unlocking my 910R are very curious to try these files. I would also like to know where I can find the Italian language to put in the folder content / lang. Thanks again for your availability 'and sorry for my bad English ...

  4. #3
    Important User D.I.I.'s Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Globe
    Posts
    383
    Rep Power
    360

    Default

    @Ale69
    The topic about lang and voice is placed [Only registered and activated users can see links. ].
    ----------------------------
    Enjoy,

    D.I.I.


  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    uk
    Age
    26
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    GPS not working ? I changed it to my gps port 1 9600 and its not working ... Should I just leave it to auto on the sys.txt ?

  6. #5
    Member +
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Turkey
    Age
    36
    Posts
    45
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by lino View Post
    GPS not working ? I changed it to my gps port 1 9600 and its not working ... Should I just leave it to auto on the sys.txt ?
    Spoiler: sys.txt
    [device]
    type="Alpine_W910"

    [folders]
    has_secondary_root=0

    [interface]
    show_exit=1
    extra_settings=1
    resolution_dir="800_480"

    [gps]
    port=1
    baud=9600

    [route]
    hnr_ignored_missing_country_ids=*

    [route.histspeed]
    enabled=1
    show=1
    use_timeslice=1

    [debug]
    experimental_features=1
    skip_eula=1

    [other]
    demo_enabled=0

    [warning]
    is_spoken=1
    speedcam_enabled=1
    speedcam_warning=1


    Change you sys.txt is

    [gps]
    port=1
    baud=9600

    normal Sys.txt old
    Spoiler: sys.txt
    [device]
    type="Alpine_W910"

    [folders]
    has_secondary_root=0

    [interface]
    show_exit=1
    extra_settings=1
    resolution_dir="800_480"

    [gps]
    port="auto"
    baud="auto"


    [route]
    ;hnr_ignored_missing_country_ids=*

    [route.histspeed]
    enabled=1
    show=1
    use_timeslice=1

    [debug]
    experimental_features=1
    skip_eula=1

    [other]
    demo_enabled=0

    [warning]
    is_spoken=1
    speedcam_enabled=1
    speedcam_warning=1
    Last edited by Boki_Srb; 28th February 2016 at 22:34.

  7. #6
    Member +
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    75
    Rep Power
    49

    Default

    It works fine, but there is no exit button....
    Also, no TTS working


    Edit
    Download file has a missing dll file!
    because in __NNG_HAL_TRACE__ file I see:
    6f40002 [16:14:14] NNG ERROR: InitAlpineDll(): INIT_FILESYS_READY failed!
    6f40002 [16:14:14] NNG ERROR: GetDllHandle(): called while still uninitialized!!
    6f40002 [16:14:14] NNG ERROR: NNGHAL_SOUND_ALPINE::OnInternalEvent(INIT_FILESYS_READY) failed: "handshaking.dll" not found!
    I found handshaking.dll from another alpine, and now I see:
    74e0002 [16:32:24] NNG ERROR: Error: In handshaking.dll function <SetSleepCancel> not found
    Something is wrong, with download file? Are there any missing file?
    Thanks
    Last edited by arslankayna; 24th December 2015 at 14:46.

  8. #7
    Member +
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    75
    Rep Power
    49

    Default

    Thanks for your help ...but exit button does not exist!
    I mean that while you are in map, if you long-press back button then you get quick-menu and you can not exit from Alpine.
    Moreover no sound in sumulation!
    Regards
    Last edited by arslankayna; 30th December 2015 at 05:46.

  9. #8
    Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    21
    Rep Power
    100

    Default

    This version is from the Alpine INA-W910R car radio. Here no exit button is required. If you need an exit button, you need to insert one or take a different version of Primo.

    TTS works, but you need the TTS voices by Primo 1.1.

  10. #9
    Member +
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    75
    Rep Power
    49

    Default

    I manage to add Exit Button in Quick Menu, works fine!
    Software is old, if you need voice then add voice contain .csv files and no lua files!

    8.5.11.260737-Alpine with Exit Button in Quick Menu
    [Only registered and activated users can see links. ]

  11. #10
    Member +
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    75
    Rep Power
    49

    Default

    8.5.11.260737
    exit icon add in main menu
    exit icon add in quick menu
    [Only registered and activated users can see links. ]

 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.