Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 75
  1. #1
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,224
    Rep Power
    814

    IGO Primo NEW: Skin_Doupas_V9.0_Default & Silver & Pearl & Crystal 2.4_Final.

    Welcome Navigators,
    NextGen offensive - but the good old Primo may surprise ....
    Our colleague - Andreas (Doupas) has prepared another - 9 now - version of his perfect skin for Android

    Skin_Doupas_V9.0_Default & Silver & Pearl & Crystal 2.4_Final.

    As usual, some news:

    1) New settings for the themechanger ... You can change the wheather from the skin with the new themechanger v6.7.01.
    2) New button in "setting in the map" auto day and night profiles
    3) New setting Alert types.We In Speedcam can change the Distance for all Speedcams for Visual and Audio Warnings Seedcam
    4) New settings for voice on / off and for time on the local menu ... the settings, enable / disable from settings / more settings / Show Sound and Time on local menus
    (Local Menu - the top right corner screen)

    Screen's from the skin:

    146168image30
    358867image31
    132903image32
    892844image33
    640681image34
    672113image35
    628841image36
    563969image36
    357854image37


    ..................

    PS.
    I remind you - and those who do not know to inform you that Skin Doupas includes an option to "Send your item with ... EMAIL, SMS" !!!
    I am writing about this because thanks to this option I personally can I write today!

    Link for archive:
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.

    ANDREAS - Thank You for Your Job

    regards wojpen
    Last edited by wojpen; 17th January 2016 at 10:13.

  2.    Advertissements


  3. #2
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,224
    Rep Power
    814

    Default

    PS.
    colleagues:
    According to information Andreas -
    greek quote: Ειναι το τελευταίο σκιν με την λογική ότι δεν θα υπάρξει κάτι που θα με αναγκάσει να το αναβαθμίσω με την λογική 9α 9β και ούτω καθ 'εξής ...

    transl. "It is the last Skinias the sense That there will be something That will force me to upgrade the logic 9a 9b and so on ..."

    It's probably the last version of this skin!

    Andreas - Thank you for your creativity



    - and what can I say:


    WE ARE WAITING FOR Doupas Skin for NextGen!

  4. #3
    Important User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hellas
    Posts
    180
    Rep Power
    111

    Default

    Thank you my friend for your kind words....
    But one question...
    What better have the nextgen from the Primo to work and deal with the issue (Nextgen "avic") if you answers logical and with argument so to this question then I will think about it ..

    Best regards.

  5. #4
    Member +
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    italia
    Posts
    50
    Rep Power
    2

    Default

    Why when I want to send my address location via email,I receive this message: Unfortunately, the process com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient has stopped.

  6. #5
    Important User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hellas
    Posts
    180
    Rep Power
    111

    Default

    Quote Originally Posted by florysite View Post
    Why when I want to send my address location via email,I receive this message: Unfortunately, the process com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient has stopped.
    This is very strange....I test the fanction no any problem for me...
    Please Reinstall the primo...

    Regards

  7. #6
    Member +
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Taihape
    Posts
    78
    Rep Power
    4

    Default

    Greetings @Doperman
    I have just discovered your skin and must congratulate you on the superb job you have done, particularly integrating all the ux functions into the skin.

    I find however I am having a problem with searching for POIs.

    If I select FIND > FIND PLACES > CUSTOM SEARCH > IN A TOWN and then enter a country and a city I get a blue screen with the message "no results found".

    If I select FIND > FIND
    PLACES > QUICK SEARCH AROUND LAST KNOWN POSITION the "Results" field at the bottom right of the screen remains faded and empty no matter what I enter in the search field.

    If I select FIND > FIND
    PLACES then choose petrol station, parking, restaurant or accommodation the search works correctly and shows all POIs and the distance from my position.

    Results are similar when editing a route: petrol station, parking, restaurant and accommodation buttons all work correctly, but when I chose CUSTOM SEARCH > only ALONG ROUTE works correctly. IN A TOWN or AROUND LAST KNOWN POSITION or AROUND DESTINATION produces the same "No matching results" message mentioned above.

    Do you have any idea why this might be? Any ideas will be welcome

    thanks

  8. #7
    Important User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hellas
    Posts
    180
    Rep Power
    111

    Default

    Quote Originally Posted by k1w1_123 View Post
    Greetings @Doperman
    I have just discovered your skin and must congratulate you on the superb job you have done, particularly integrating all the ux functions into the skin.

    I find however I am having a problem with searching for POIs.

    If I select FIND > FIND PLACES > CUSTOM SEARCH > IN A TOWN and then enter a country and a city I get a blue screen with the message "no results found".

    If I select FIND > FIND
    PLACES > QUICK SEARCH AROUND LAST KNOWN POSITION the "Results" field at the bottom right of the screen remains faded and empty no matter what I enter in the search field.

    If I select FIND > FIND
    PLACES then choose petrol station, parking, restaurant or accommodation the search works correctly and shows all POIs and the distance from my position.

    Results are similar when editing a route: petrol station, parking, restaurant and accommodation buttons all work correctly, but when I chose CUSTOM SEARCH > only ALONG ROUTE works correctly. IN A TOWN or AROUND LAST KNOWN POSITION or AROUND DESTINATION produces the same "No matching results" message mentioned above.

    Do you have any idea why this might be? Any ideas will be welcome

    thanks

    Mate all the fanction works correctly ...I test all that you write...Please look in your ux folder ...And in your ui_android folder...
    sd/igo/ux --- sd/iGO/ui-android and if you have any file please remove it...
    I will wait inform me.

    Regards
    Last edited by Doperman; 19th January 2016 at 21:13.

  9. #8
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,224
    Rep Power
    814

    Default

    Mate k1w1_123 - look here:
    This is my folder iGO - as you can see ui_android and ux - is not empty!

    i GO folder s

    Folder ux

    And that's from the search screen - as in you:


    Spoiler: screen's
    Screenshot 2015 08 08 07 18 33
    Screenshot 2015 08 08 07 18 42
    Screenshot 2015 08 08 07 18 48
    Screenshot 2015 08 08 07 18 53
    Screenshot 2015 08 08 07 18 59
    Screenshot 2015 08 08 07 19 05
    Screenshot 2015 08 08 07 19 10
    Screenshot 2015 08 08 07 19 16

    Screenshot 2015 08 08 07 19 37
    Screenshot 2015 08 08 07 20 08
    Screenshot 2015 08 08 07 20 14
    Screenshot 2015 08 08 07 20 41
    Screenshot 2015 08 08 07 21 12
    Screenshot 2015 08 08 07 21 06



    the first 8 screen's - no route remaining after route calculation - as you can see everything works.
    In my opinion, the matter is related to the installation of the POI, or configuration sys.txt.
    Show your file sys.txt.

    regards wojpen
    Last edited by wojpen; 19th January 2016 at 22:26.

  10. #9
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,224
    Rep Power
    814

    Default

    Quote Originally Posted by florysite View Post
    Why when I want to send my address location via email,I receive this message: Unfortunately, the process com.nng.igoprimoisr2013march24.javaclient has stopped.
    Hi Buddy
    This appears to me in the case of a configuration error mail account on my phone.
    After correcting the configuration works without a problem.
    regards wojpen

  11. #10
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Europe
    Posts
    28
    Rep Power
    2

    Default

    friends

    pressing weather icon does not work for mi
    any requirement sys.txt ?

    how does it work

    bye


    Great work Andreas
    Last edited by thunword; 22nd January 2016 at 01:32.

 

 
Page 1 of 8 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.