Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 75
  1. #31
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    636

    Default

    Quote Originally Posted by Doperman View Post
    Hi mate....

    Download the file teblates.rar and unzip it...
    Take the files templates_landscape.css and templates_portrait.css and put these 2 files inside the skin ui_android/common/ui..
    Then you will have the font red.
    For the second you mast have the files for the cameras in the folder speedcam...sd/iGO/content/speedcam...
    Unfortunately, this fix doesn't work. Here is the skin per mod instruction (I only use landscape mode):
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Note that I forgot to mentioned that I'm using Doupas_v9.0_Silver3D_24.zip
    I also tried changing the original bmp:"hud.bmp#3"; to bmp:"hud.bmp#2"; to select the middle icon (red) of
    [Only registered and activated users can see links. ]
    but it doesn't work. Why?
    Last edited by osiris4isis; 26th January 2016 at 11:05.

  2.    Advertissements


  3. #32
    Important User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hellas
    Posts
    180
    Rep Power
    111

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    Unfortunately, this fix doesn't work. Here is the skin per mod instruction (I only use landscape mode):
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Note that I forgot to mentioned that I'm using Doupas_v9.0_Silver3D_24.zip
    I also tried changing the original bmp:"hud.bmp#3"; to bmp:"hud.bmp#2"; to select the middle icon (red) of
    [Only registered and activated users can see links. ]
    but it doesn't work. Why?
    I think you did not do what I wrote you to do.
    For all the others the modification working very well...For you why don't work??

    Regards

  4. #33
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    636

    Default

    I've attached what I did per your instruction in previous post. Have a look at it and tell me what's wrong. I'm not a skin expert so I have no idea why it doesn't work.
    Some more problems:
    1. Changing distance for voice alert doesn't work (default distance is way too far)
    2. How to make display of alert to default to be both visual and audio, after setting it and changing skin, it revert back to default of visual only
    3. TTS voice doesn't work most of time; it's strange because it works perfectly all the time under dimka; is there a way to turn on debug to collect log data?
    Last edited by osiris4isis; 28th January 2016 at 07:28.

  5. #34
    Important User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hellas
    Posts
    180
    Rep Power
    111

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    I've attached what was done per your instruction. I'm not a skin expert so I have no idea why it doesn't work.
    Some more problems:
    1. Changing distance for voice alert doesn't work (default distance is way too far)
    2. How to make display of alert to default to be both visual and audio, after setting it and changing skin, it revert back to default of visual only
    3. TTS voice doesn't work most of time; it's strange because it works perfectly all the time under dimka; is there a way to turn on debug to collect log data?
    1) For the first problem i uploaded photo in the post #12 here...Maybe you could read very carefully these posts how you can replace the files to every skin..
    [Only registered and activated users can see links. ].
    2) For changing distance you should not have put distances for the cameras in your sys.
    3) It is again a sys problem (So please read and learn the sys commands.
    Put in your sys...

    [warning]
    approach_beep_speech=1
    approach_beep_sound=none
    approach_beep_spoken_type=0
    is_spoken=1
    overspeed_speech=1
    overspeed_sound=1
    speak_tts_only=1
    speedcam_continuous_approach_beep_when_tonal=0
    speedcam_enabled=1
    speedcam_max_lookahead=1500
    speedcam_maxdistance_from_road=10
    speedcam_soundtype_1=2
    speedlimit_ua_correction=1
    speedlimit_warning=1
    warn_distances=150:2000,140:1600,130:1500,120:1400 ,110:1100,100:900,90:800,80:700,70:700,60:700,50:7 00,40:600

    For the third problem ...Ofcourse exist problem but it is rom problem for the phones and the problem is for all skins and ofcourse for Dimka skin...
    The problem solved finally for all cases if you go to settings/sound and warnings/TTS Pro and put off the "Read Out System Messages" .

    YG.
    I will send you a pm with my skin with settings to change red or green the alerts of cameras...

    Regards

  6. #35
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,225
    Rep Power
    814

    Default

    Hi,
    Mate Osiris4isis - Look also this topic [Only registered and activated users can see links. ]

    He described in detail the change of distance for camera - Brown Dog (Thx).


    regards wojpen
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  7. #36
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    636

    Default

    Quote Originally Posted by Doperman View Post
    1) For the first problem i uploaded photo in the post #12 here...Maybe you could read very carefully these posts how you can replace the files to every skin..
    [Only registered and activated users can see links. ].
    2) For changing distance you should not have put distances for the cameras in your sys.
    3) It is again a sys problem (So please read and learn the sys commands.
    Put in your sys...

    [warning]
    approach_beep_speech=1
    approach_beep_sound=none
    approach_beep_spoken_type=0
    is_spoken=1
    overspeed_speech=1
    overspeed_sound=1
    speak_tts_only=1
    speedcam_continuous_approach_beep_when_tonal=0
    speedcam_enabled=1
    speedcam_max_lookahead=1500
    speedcam_maxdistance_from_road=10
    speedcam_soundtype_1=2
    speedlimit_ua_correction=1
    speedlimit_warning=1
    warn_distances=150:2000,140:1600,130:1500,120:1400 ,110:1100,100:900,90:800,80:700,70:700,60:700,50:7 00,40:600

    For the third problem ...Ofcourse exist problem but it is rom problem for the phones and the problem is for all skins and ofcourse for Dimka skin...
    The problem solved finally for all cases if you go to settings/sound and warnings/TTS Pro and put off the "Read Out System Messages" .

    YG.
    I will send you a pm with my skin with settings to change red or green the alerts of cameras...

    Regards
    I followed your instruction in post #12; the mod of speedlimit bitmap works but the red background alert banner didn't. I'm using Silver skin and I posted that mod. Did you check to see if that works? If not, why? BTW, I will get back to you on testing your Crystal fix tomorrow. If it works, I will still need to know why it's not working under Silver (unless you want to fix Silver)

    I did not have any distance for camera config in my sys.txt; I'm trying to use the skin to do the setting "Distant for all" (see screen shot below). I will test with warn_distances and approach_beep_distances in sys.txt later today.
    [Only registered and activated users can see links. ]

    I said "TTS voice" not working, nothing to do with TTS alert (or TTS Pro). Audio such as ding/tone still works but no TTS voice instruction working. But when switched to dimka, everything works. That is why I don't think it's phone problem but rather a skin problem.

    More problems:
    1. Why when I click on the speaker icon of "Read Out time of arrival" there is no sound. Function is green and selectable, why no TTS? For all other functions, the TTS test works (when TTS voice is woring)
    [Only registered and activated users can see links. ]

    2. When I pick "Go" for a new route, I get a prompt if I want to delete the route; very annoying.
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by osiris4isis; 28th January 2016 at 09:19.

  8. #37
    Important User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hellas
    Posts
    180
    Rep Power
    111

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    I followed your instruction in post #12; the mod of speedlimit bitmap works but the red background alert banner didn't. I'm using Silver skin and I posted that mod. Did you check to see if that works? If not, why? BTW, I will get back to you on testing your Crystal fix tomorrow. If it works, I will still need to know why it's not working under Silver (unless you want to fix Silver)

    I did not have any distance for camera config in my sys.txt; I'm trying to use the skin to do the setting "Distant for all" (see screen shot below). I will test with warn_distances and approach_beep_distances in sys.txt later today.
    [Only registered and activated users can see links. ]

    I said "TTS voice" not working, nothing to do with TTS alert (or TTS Pro). Audio such as ding/tone still works but no TTS voice instruction working. But when switched to dimka, everything works. That is why I don't think it's phone problem but rather a skin problem.

    More problems:
    1. Why when I click on the speaker icon of "Read Out time of arrival" there is no sound. Function is green and selectable, why no TTS? For all other functions, the TTS test works (when TTS voice is woring)
    [Only registered and activated users can see links. ]

    2. When I pick "Go" for a new route, I get a prompt if I want to delete the route; very annoying.
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Mate i think that only for you don't working some things...For all the others working..
    Also you can use every skin it is nice and covers your needs

    Regards.

  9. #38
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    636

    Default

    When selecting Doupas skin from say Dimka, the "Restart" works as expected. But selecting Dimka skin from Doupas, the "Restart" doesn't work; it just exit proggy.

  10. #39
    Important User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hellas
    Posts
    180
    Rep Power
    111

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    When selecting Doupas skin from say Dimka, the "Restart" works as expected. But selecting Dimka skin from Doupas, the "Restart" doesn't work; it just exit proggy.
    Mate maybe you use another "doupas skin" or something else. Because all this have no sense!!!

    Regards

  11. #40
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    636

    Default

    Why "no sense"? You're not seeing the same symptom? Do you want video for proof?

    Update: Here is proof!! [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by osiris4isis; 28th January 2016 at 10:46.

 

 
Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.