Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 35
  1. #21
    Master zsiga68's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Hungary
    Posts
    93
    Rep Power
    19

    Default

    "Tried this and could not get it to work."
    1franka@
    I did it and it works. /the_skin.ui/

  2.    Advertissements


  3. #22
    Master
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    World
    Posts
    141
    Rep Power
    211

    Default

    Can someone upload VR engine from original version?

  4. #23
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Amsterdam
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Hello, trying but no gps signal. Pls help

  5. #24
    Important User

    zervdim's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Salonica
    Posts
    751
    Rep Power
    703

    Default

    Delete your sys.txt!
    I don't remember which sys.txt has this Original....

    Use this sys.txt, go to your balcony and you will have your position
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the "LIKE this post" button to see Attachments.

  6. #25
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    US
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi all, trying to load Primo NextGen in a Win6.0 unit, and it freezes when loading after asking me to select a language.
    Any ideas... i have tried several version, similar result always.

    BTW, regular Primo works well. No issues with.

  7. #26
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Amsterdam
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks, i edit the port and baud port 2 and baud=9600 in my car, it works thanks!

    Question, installed the maps, including buildings (3dl in map, but i see not building in my navigation, pls help.
    Last edited by catymag; 9th July 2016 at 16:51. Reason: merged 2 consec. posts

  8. #27
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Slovenia
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you !

    So far, this is the only version of Igo nextgen wince that works on my china car radio (Witson D9827 for Insignia)

  9. #28
    Senior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    netherlands
    Posts
    104
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Question, installed the maps, including buildings (3dl in map, but i see not building in my navigation, pls help.
    Dou you have the right licenses?

  10. #29
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Wien
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Does anyone else have IGO for WinCE 7.0

  11. #30
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Portugal
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    this version works on mappylti 405nd locked? thanks for good job

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.