Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 19 of 23 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 181 to 190 of 225
  1. #181
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Slovakia
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Phildu91:

    your advice doesnt help me. I rewrite the sys.txt, than I deleted folder Save and black square always appeares. I have 8 GB memory available. Any another idea ?

  2.    Advertissements


  3. #182
    Member +
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Greece
    Posts
    39
    Rep Power
    4

    Default

    I have a serious problem. I upgraded my Galaxy S5 from Android 5.0 to 6.0.1 and after this AvicSync not working.
    When run, it displays the message "Content error - global_cfg not found".
    Before the upgrade, when opening ES Explorer, the external SD card had the name "extSDcard" now has the name "3061-6161".
    What can I do?

  4. #183
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,555
    Rep Power
    5307

    Default

    Quote Originally Posted by noober1 View Post
    I have a serious problem. I upgraded my Galaxy S5 from Android 5.0 to 6.0.1 and after this AvicSync not working.
    When run, it displays the message "Content error - global_cfg not found".
    Before the upgrade, when opening ES Explorer, the external SD card had the name "extSDcard" now has the name "3061-6161".
    What can I do?
    Read post n.166
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  5. #184
    Member BIRBANTE's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Tuscany - ITALY
    Posts
    29
    Rep Power
    1

    Default

    Hi,
    I have this version on my phone, I'm using a speedcam file found on the net and further modified by me for Italians POI, (speedcams). I setting the warning distances through the sys and everything works perfectly, but I would prefer instead to set these from the menu. I found an old speedcam file that would allow it to do but does not work. Whatever the distance that I imposed, the warning takes place at about 500 meters, is it the default distance?
    These distances can be set from the menu or not?

  6. #185
    Master
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Zimbabwe
    Posts
    102
    Rep Power
    53

    Default

    Pongo skin has the option to set distances for cameras etc.

  7. #186
    Member BIRBANTE's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Tuscany - ITALY
    Posts
    29
    Rep Power
    1

    Default

    I had the speedcam.zip files from a Pongo's skin of January. Is that file, in the folder ux, that gives you a chance to to set distances for cameras.
    But to me does not work, whatever the distance that I imposed, the acoustic alarms warn at 500 meters.
    Have you tried if it really works?

  8. #187
    Master
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Zimbabwe
    Posts
    102
    Rep Power
    53

    Default

    I meant...settings/skin settings/warnings/alert points/proximity alerts settings (alert point settings) you have the option to set alert distance for everything. Does it work...I don't know. Never tried it because default settings are ok for me. It is skin from 11.05.

  9. #188
    Member BIRBANTE's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Tuscany - ITALY
    Posts
    29
    Rep Power
    1

    Default

    I hope you're right, but, I do not believe it.

    Try to setting 100 meters at one POI, you'll see that nothing will change, unfortunately.......
    Last edited by BIRBANTE; 2nd July 2016 at 13:03.

  10. #189
    Member +
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Germany
    Age
    30
    Posts
    37
    Rep Power
    3

    Default

    How can i make online Traffic Work on this Avic Version??

  11. #190
    Member + lameriq's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Slovakia
    Age
    35
    Posts
    69
    Rep Power
    49

    Default

    This version [Only registered and activated users can see links. ] is fully cracked or not ?
    The new .FPA files from the 2016.Q1 HERE map package are don't working (red atrament in the adress points file info).
    The map files .FBL are working successfuly.
    I was trying new .lyc file for the 2016.Q1 HERE maps package already.
    Last edited by lameriq; 12th July 2016 at 16:02.

 

 
Page 19 of 23 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.