Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 16 of 23 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 151 to 160 of 225
  1. #151
    Member +
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Greece
    Posts
    37
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by modemakias View Post
    Hi.. @petros

    Im not sure 100% but try.
    move "IGO" folder to extsd card

    android/data/jp.pioneer.mbg.avicsync/files <- iGO

    1.Rename or delete save folder
    2.Go to settings -> app manager -> iGO and clean the cache.
    3.Restart and try...
    Hello friend .
    I did and this way, but no results.
    Does not save anything and every time you open the program tells me the message.

    I believe that it is a setting in "sys".
    I could be wrong.

  2.    Advertissements


  3. #152
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    287
    Rep Power
    86

    Default

    Quote Originally Posted by petros View Post
    It is inside the external Card and the folder is named "1A27-08ED".
    The route in external Card is (device/storage/1A27-08ED/iGO_Avic).
    I replaced in the "sys" the text [folders], but nothing.

    What else can I do?
    Thanks for the help.
    Hi... @petros

    This way everything works.
    Try opening the folder iGO_Avic with some file manager,to find the real name of extsd card.
    I think it "/mnt/m_external_sd" from error message.

    "The folder is missing or unfinished.
    /mnt/m_external_sd/iGo_Avic/license.zip:/mnt/m_external_sd/iGo_Avic/license.zip: open failed: EACCES (Permission denied)"


    Now if it is right to add to SYS.

    for example: in my own sys is "/storage/extSDCard/iGO"


    [folders]
    data_folder_name="iGO_Avic"
    linked_root_list="/mnt/m_external_sd /storage/extSDCard"

    move "iGO_Avic" folder to extsd card

    android/data/jp.pioneer.mbg.avicsync/files <- iGO_Avic

    1.Rename or delete save folder
    2.Go to settings -> app manager -> iGO and clean the cache.
    3.Restart and try...

  4. #153
    Member +
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    UK
    Posts
    35
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by modemakias View Post
    Hi... @petros

    .................for example: in my own sys is "/storage/extSDCard/iGO"
    This is what I use and it works OK...adjust to suit you:
    [folders]
    linked_root_list="/storage/9C33-6BBD/iGO_avic /external_sd/9C33-6BBD/iGO_avic"
    has_secondary_root=0

  5. #154
    Member +
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Greece
    Posts
    37
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by kitzie View Post
    This is what I use and it works OK...adjust to suit you:
    [folders]
    linked_root_list="/storage/9C33-6BBD/iGO_avic /external_sd/9C33-6BBD/iGO_avic"
    has_secondary_root=0
    Thank you my friend for the help, but nothing.
    I can not understand why not working.
    I have tried almost all.

  6. #155
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    belgium
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    hello,
    someone could be please upload again the "Work folder iGO_Avic" ?

    Thanks

  7. #156
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,555
    Rep Power
    5307

    Default

    Quote Originally Posted by jonass View Post
    hello,
    someone could be please upload again the "Work folder iGO_Avic" ?

    Thanks
    Dailyuploads link in starting post works fine

    sent with my phone
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  8. #157
    Important User frontzosd's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Age
    46
    Posts
    461
    Rep Power
    209

    Default

    Quote Originally Posted by petros View Post
    Thank you my friend for the help, but nothing.
    I can not understand why not working.
    I have tried almost all.
    1)Root your phone...
    2)download Total commander application from play store
    And give root permissions
    3) change the name of your sdcard
    From storage/1A27-08ED
    Which our program DOESN'T RECOGNISE!!!

    To : for example: storage/sdcard/

    which our programm recognize.

    Forget the names in sys. Txt

  9. #158
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Budapest
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kremlinc View Post
    Hello to all.

    Thanks for this app. Its works flawless on a Archos 10.1 Tablet (1024x600) but when i open the app its checks imei, is possible to remove this?

    I add the imei="android.os.Build.SERIAL" on debug line of sys.txt but not working.

    Thanks
    Hi kremlinc,
    add

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    to sys.txt
    It worked for me

  10. #159
    Member +
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Greece
    Posts
    37
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by frontzosd View Post
    1)Root your phone...
    2)download Total commander application from play store
    And give root permissions
    3) change the name of your sdcard
    From storage/1A27-08ED
    Which our program DOESN'T RECOGNISE!!!

    To : for example: storage/sdcard/

    which our programm recognize.

    Forget the names in sys. Txt
    I try, but rather not it can be done in android 6 marshmallow.
    Thanks.

  11. #160
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Slovakia
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Helo,

    I have problem with display in background sometime. I tried to use basic skin and the newest pongo also, it is still the same. Black square appeares time to time. I change scheme also it didnt change. My device is Samsung Galaxy S7 - g900f

    Can anybody advise me what can I do?

    Thanks

    Robo
    Spoiler: screenshot
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 14th April 2016 at 10:33. Reason: spoiler

 

 
Page 16 of 23 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.