Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 29 of 31 FirstFirst ... 192728293031 LastLast
Results 281 to 290 of 309
  1. #281
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Nyc
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    What do you mean "see it on the map?" If the license for that state is good, it should be valid. If not, you don't get to use it. You must have a way for the route to go to, otherwise you get an error in routing.
    I mean I can browse the map, but when i want to make a route, you choose: country, state.. and then I type "New" and new jersey is not on the list. This is far as i can explain

  2.    Advertissements


  3. #282
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Nyc
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    ok i finally fixed the problem, by downloading all the content again from the sticky thread. Thanks everyone for help!

  4. #283
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    637

    Default

    Good to hear you fixed the problem. FYI, "browsing" map doesn't mean that map is valid, it just mean you are using base map unless you zoomed in enough to see small local roads (not interstate). The only correct way to make sure map is valid and working is to check it under about->content->map. Since you can search for POIs*, you have to search for address to use map; then if it has problem, it's map related.

    * you can have good poi and bad map for a state.

  5. #284
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Nyc
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    Good to hear you fixed the problem. FYI, "browsing" map doesn't mean that map is valid, it just mean you are using base map unless you zoomed in enough to see small local roads (not interstate). The only correct way to make sure map is valid and working is to check it under about->content->map. Since you can search for POIs*, you have to search for address to use map; then if it has problem, it's map related.

    * you can have good poi and bad map for a state.
    Thank you thank you for great support on this forum!

    About POI tho. I have both, normal and premium poi files in map folder, however the names of places appear as numbers? Strange

    Spoiler: screenshot
    POJcfWR


    There is no POIs on the map either.. :/

    Also another question. With igo primo, by the arrival to a destination, i used to get a route summary where it shows stats like how long it took me to get there, distance etc. .. and i press ok it would go to map. But with nextgen i hear "arrive to destination" and nothing happens, i pass the mark, it will still have a route, untill i click "delete route". How to i edit that?
    Last edited by timoshina; 13th February 2016 at 05:55.

  6. #285
    Master nawaf's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Power _Manifestation
    Posts
    202
    Rep Power
    103

    Default

    Quote Originally Posted by timoshina View Post
    I have both, normal and premium poi files in map folder
    they should be in poi folder ... not the map folder

  7. #286
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    637

    Default

    Quote Originally Posted by timoshina View Post
    Thank you thank you for great support on this forum!

    About POI tho. I have both, normal and premium poi files in map folder, however the names of places appear as numbers? Strange

    Spoiler: screenshot
    POJcfWR


    There is no POIs on the map either.. :/

    Also another question. With igo primo, by the arrival to a destination, i used to get a route summary where it shows stats like how long it took me to get there, distance etc. .. and i press ok it would go to map. But with nextgen i hear "arrive to destination" and nothing happens, i pass the mark, it will still have a route, untill i click "delete route". How to i edit that?
    Like nawaf already said, you put POI files in wrong location. It should be under poi directory not map directory. If you were to check the validity of POI under About->Content->Places you would know that the POIs are missing.

    "Arrival to Destination" is a TTSPro function that you have to use a skin and voice file that supports it. If you drive pass your destination then it won't asked you that you've arrived. You have to be close enough to your destination before that happens.
    Last edited by osiris4isis; 13th February 2016 at 10:39.

  8. #287
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Nyc
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    Another question today at some point I got app closed itself while i was driving, 3 times in 2 hour drive. Started it again and it continued the route. What could be possible errors that force it to close? The is nothing going on btw it just silently goes to main screen. Also I can see that app it's kinda slow sometimes, it lags like i have and old phone and i have lg v10)) could be simple capability ussues?

  9. #288
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    637

    Default

    Try turning off wi-fi (online services like traffic, weather, etc...) and see if it still occurred.

  10. #289
    Master nawaf's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Power _Manifestation
    Posts
    202
    Rep Power
    103

    Default

    also .. you could try this,
    if you have UX folder that contains enhanced_junctionview and junctionview, remove them and give it another shot

  11. #290
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Nyc
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    Try turning off wi-fi (online services like traffic, weather, etc...) and see if it still occurred.
    ohh. I love live traffic! Well I'll give it a try. Thanks bro! and last question.. what's the best way to make a map load faster without lagging? if for example i delete the whole ux folder with all those add-ons, will it run faster at all?

 

 
Page 29 of 31 FirstFirst ... 192728293031 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.