Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 202
  1. #41
    VIP Master
    mikeroberts's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Germany
    Posts
    137
    Rep Power
    58

    Default

    My devices don't have capacative screens so I am struggling with the options etc scrolling. Any ideas what needs to be changed or deleted in the UX folder to get scroll bars/buttons appearing in this version of Nextgen?

  2.    Advertissements


  3. #42
    Member picmilinder's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Vojvodina
    Age
    39
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    With this upload in post 10 and post 11, Igo nextGen does not work on WinCeEmulator or Wayteq PNA (WinCe 6).
    Possible reasons:
    - Upload not completed (Where is the license folder and files?).
    - It works only on Zenec device.
    - IT IS NOT CRACKED!
    - It works only with original content (TomTom maps).
    - Not explained on right way, how use it.

    if someone has complete files whithout maps and pois?
    Where are the other members of this forum (Zsiga68, Titanic, Brown Dog and etc) to say something about this?


    SOLVED: With right license files

    Thanks to @mikeroberts
    Last edited by picmilinder; 9th November 2015 at 07:03.

  4. #43
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    mexico
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    it send me an "out of memory" message. I have 128 MB, is this too low or I am doing something wrong?

  5. #44
    Member LionHeart66's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Germany
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    @ picmilinder
    and mikeroberts,

    which license files are the right to run Nextgen on WinCeEmulator ?
    With ux folder i get a fatal error in main thread ...

    tia, lh66

  6. #45
    Master
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    World
    Posts
    141
    Rep Power
    211

    Default

    Quote Originally Posted by enoch View Post
    it send me an "out of memory" message. I have 128 MB, is this too low or I am doing something wrong?
    try add to sys.txt only (all other comands delete)
    [project]
    name="igo_nextgen"

  7. #46
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    jersey
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mikeroberts View Post
    I PM you the files needed. I guess it's not a lyc issue.
    hiwherecan i get a licence for the tom tom maps? thanks

  8. #47
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,597
    Rep Power
    5318

    Default

    Look at licenses sticky thread

    sent with my phone
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  9. #48
    VIP Master
    mikeroberts's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Germany
    Posts
    137
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by mikeroberts View Post
    My devices don't have capacative screens so I am struggling with the options etc scrolling. Any ideas what needs to be changed or deleted in the UX folder to get scroll bars/buttons appearing in this version of Nextgen?
    Figured this out myself you need to get hold of UX\grid_menu_layout.zip and the you have scroll buttons on the right hand side.

  10. #49
    VIP Master
    mikeroberts's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Germany
    Posts
    137
    Rep Power
    58

    Default

    Did anyone else notice 2 issues?

    1. The sounds and voices are very quiet compared to other versions
    2. The 'beep' sound is turned off

    I don't believe this can be corrected either. I swapped the navigation.exe (ZENEC) for mobilenavigator.exe (PEARL) and both the volumes are louder and the beep come back with the older exe. For me this is not a sustainable workaround, as the TTS only works with the ZENEC version and not the PEARL.

    Any thoughts?

  11. #50
    VIP Master
    mikeroberts's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Germany
    Posts
    137
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by titisoim View Post
    WindowsCe 6.0..only..
    I have it working on a WinCE Mio C710 with 64mb

 

 
Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.