Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 67 of 69 FirstFirst ... 17576566676869 LastLast
Results 661 to 670 of 689
  1. #661
    Member +
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Australia
    Posts
    44
    Rep Power
    22

    Default

    Looked for an answer but couldn't find it.

    I installed on my 2din unit that is running 4.4.4 and has a GPS slot for a card with the software.
    Program installs and runs.
    If I exit the program before turning of the ignition when I restart the car I can press the GPS button and boot it up without any issues.

    The problem I have is if I don't shut down Nextgen before turning off the car it resets shen I start the car up on the next occasion.

    Is there something anyone knows of that may cause this or can anyone point me in the direction of a solution?

  2.    Advertissements


  3. #662
    Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Hoogerheide
    Age
    41
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Hello everyone,

    Installed nextgen on internal and content on microsd, everything seems to work, but when i ad a route it gives the overview map and shuts down the program ?
    when turned back on route is in memory and shows directions, so looks fine, but when i go to for example alternative routes it shows them and again it shuts down

    anyone knows what is wrong ?

  4. #663
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,577
    Rep Power
    5313

    Default

    Quote Originally Posted by Ludo Palinckx View Post
    Hello everyone,

    Installed nextgen on internal and content on microsd, everything seems to work, but when i ad a route it gives the overview map and shuts down the program ?
    when turned back on route is in memory and shows directions, so looks fine, but when i go to for example alternative routes it shows them and again it shuts down

    anyone knows what is wrong ?
    may be read [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  5. #664
    Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Hoogerheide
    Age
    41
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Catymag,

    It stil shuts down after i go to the alternative routes, it is loading the alternative routes and than complete shuts down again.

    I had it on with the route loaded for more than 2 min in the cockpit mode and everything works, even tmc, it's even shows a other route due a traffic incedent, i chose that detour and it works, but when i go to the menu and select the alternative routes it shuts down

  6. #665
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    france
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Hi
    I am lookink for a ux showing gps and glonass satellite to choose glonass or gps.
    Somebody know if there is that?

  7. #666
    Master fabiokuester's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    brazil
    Age
    51
    Posts
    106
    Rep Power
    114

    Default

    Quote Originally Posted by ericlarave View Post
    Hi
    I am lookink for a ux showing gps and glonass satellite to choose glonass or gps.
    Somebody know if there is that?
    Eric, try to put it in your sys.txt

    [interface]
    show_glonass=1; (0 for hide).

  8. #667
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,577
    Rep Power
    5313

    Default

    @Eric
    if you are using pongo' skin you have it in iGO menu/Informations/GPS info

    Spoiler: screen
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  9. #668
    Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Germany
    Age
    35
    Posts
    26
    Rep Power
    5

    Default

    Need Help in getting this version with HERE 2015 Q3 Maps working on my aiwa Android 4.4.2 with 512mb RAM chinese Device.
    Without modifying Sys.txt, i am not able to run it without errors.... I need experts help here to edit Sys.txt and make this version run on my Android Device.
    At present Basarsoft iGO old version is running without any problem. I like iGO Primo Nextgen on my Android Chinese GPS.

    Here is my Sys.txt from Reseller for Basarsoft iGO Primo.
    Spoiler: sys
    Code:
    Please Login or Register to see the links


    Thanks in Advance... Waiting for your help.

    Don't post same question at two threads
    Last edited by Boki_Srb; 21st March 2016 at 19:12.

  10. #669
    Member +
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    NETHERLANDS
    Posts
    32
    Rep Power
    1

    Default

    Dear Friends!

    I would like to request your usual and kind support regarding the speed cam alerts for this IGO NEXTGEN version 9.1.484935 ( I am using the standard skin of this version)
    I have installed in in my Note 4 and all works well, except the camera warnings, which I can't get to work

    I am using TTS vocalizer 1.0.2.3 apk and the voices TTS work fine (I was using the same program with the my former IGO Primo).
    I am putting my current sys.txt and I kindly would like to ask you what have I done wrong
    These settings used to work nicely in the IGO PRIMO, now I'm afraid they don't work in the IGO NEXTGEN

    Thank you in advance for your kindness and support!
    MMARQUES
    Spoiler: sys
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Last edited by Boki_Srb; 6th April 2016 at 11:51.

  11. #670
    Important User

    zervdim's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Salonica
    Posts
    750
    Rep Power
    702

    Default

    Quote Originally Posted by MMARQUES View Post
    I have installed in in my Note 4 and all works well, except the camera warnings, which I can't get to work

    I am using TTS vocalizer 1.0.2.3 apk and the voices TTS work fine (I was using the same program with the my former IGO Primo).
    I am putting my current sys.txt and I kindly would like to ask you what have I done wrong
    These settings used to work nicely in the IGO PRIMO, now I'm afraid they don't work in the IGO NEXTGEN

    Thank you in advance for your kindness and support!
    MMARQUES
    Spoiler: sys
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Delete from your sys.txt entries about speedcam (DELETE all of them!!!) and try with this voices for your country:
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.

    In all Nextgen it dosen't needed to have entries in sys.txt IF voices have the right entries with nextgen.ini in data.zip

 

 
Page 67 of 69 FirstFirst ... 17576566676869 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.