Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 50 of 69 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast
Results 491 to 500 of 689
  1. #491
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    athens greece
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    in the menu /alert types there are these poi's (fire station,town entry,hospital etc.)and i disabled them but I have still shown on the map. there should be and in the menu map appearance / placemarkers but there does not exist

  2.    Advertissements


  3. #492
    Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Hungary
    Posts
    29
    Rep Power
    4

    Default

    The Alert points and Placemarks are different things in iGO. The alert point is not POI!
    The first comes from content/speedcam, but the second comes from content/POI

    Look inside the speedcam folder and remove unwanted *.txt files and the speedcam.spdb file (SpeedCamUpdates.spud is the container of your own alert points).

    At next launch the iGO builds up the new database from remaining *.txt files.

  4. #493
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    athens greece
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    [QUOTE=Gigya;1046656]The Alert points and Placemarks are different things in iGO. The alert point is not POI!
    The first comes from content/speedcam, but the second comes from content/POI
    I know and I understand all that you say up here
    What I said earlier is that there is not at content/poi, ICONS for (fire station,town entry,hospital etc.)so that i can turn them off.

  5. #494
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    adf
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    at highways it has extensive zoom out, until the enrance of a city. Which is the way to solve this problem?

  6. #495
    Member + GreekPilot's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Greece
    Posts
    96
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by mafiagalou View Post
    at highways it has extensive zoom out, until the enrance of a city. Which is the way to solve this problem?
    Didable overview at map settings

    Sent from my HTC One dual sim using Tapatalk

  7. #496
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    adf
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    and how we disable the freeze on map when we entered to a square?

  8. #497
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    45
    Posts
    349
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by mafiagalou View Post
    and how we disable the freeze on map when we entered to a square?
    try to add this in sys


    [camera.roundabout]
    enabled="0" ;(0) ;(1)

    [roundaboutcam]
    enabled=0 ;(1)
    centery=20 ;(50) ;(70) cam tilt @ roundabout

  9. #498
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    adf
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by fuorigioco1981 View Post
    try to add this in sys


    [camera.roundabout]
    enabled="0" ;(0) ;(1)

    [roundaboutcam]
    enabled=0 ;(1)
    centery=20 ;(50) ;(70) cam tilt @ roundabout
    I have no results

    furthermore on xperia Z1 there is lug, what problably cause this problem?

  10. #499
    Member + GreekPilot's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Greece
    Posts
    96
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by mafiagalou View Post
    I have no results

    furthermore on xperia Z1 there is lug, what problably cause this problem?
    [camera.intersection_zoom]
    enabled=1

    [camera.roundabout]
    enabled=0
    centery=20


    Try this. Lugging is being caused from a ux zip file I guess. Start playing with only with the classic 29 zip files and then add what you really needs

    Sent from my HTC One dual sim using Tapatalk

  11. #500
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    greece
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Hello guys I want to put the nexttgen in tavlet 7 'became normal installation and cola in my usage reports you can give me a help

 

 
Page 50 of 69 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.