Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 22 of 69 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 211 to 220 of 689
  1. #211
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Seia-Portugal
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    soul2sou
    I can not for the work. In the folder ux have speedcam.zip and gja_speedcam.zip. I have to delete these files?

  2.    Advertissements


  3. #212
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    lisbon
    Age
    47
    Posts
    107
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by afaaa View Post
    soul2sou
    I can not for the work. In the folder ux have speedcam.zip and gja_speedcam.zip. I have to delete these files?
    No.
    Only put the file TTs speedcam.
    Only work in navigation, not in simulation.

    Select a road with traffic, click navigation and joana talk´s the event.
    Last edited by soul2sou; 7th September 2015 at 20:48.

  4. #213
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Seia-Portugal
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    Does not work. You can spend ux file to compare with mine?

  5. #214
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    United Kingdom
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    I have another problem. I cannot seem to get any POI working at all. They are all greyed out (not red) and it just says General error. Any ideas?

  6. #215
    Master arhd's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Spain, Barcelona
    Age
    36
    Posts
    113
    Rep Power
    152

    Default

    Quote Originally Posted by Rackers View Post
    I have another problem. I cannot seem to get any POI working at all. They are all greyed out (not red) and it just says General error. Any ideas?
    Corrupted files?

    Enviado desde mi SM-N9005 mediante Tapatalk

  7. #216
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    United Kingdom
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the response. For any other users in the future who have problems with POI not working you need to update the global_cfg to the latest one. That solved it for me.

  8. #217
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    United Kingdom
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks, I think that completes the list now and they are all working perfectly.

    On another note does anyone know if there is an option to ALWAYS display the next turn (manoeuvre) regardless of how far away it is? I miss this option from Primo!

    Thanks

  9. #218
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    384
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by Rackers View Post
    Thanks, I think that completes the list now and they are all working perfectly.

    On another note does anyone know if there is an option to ALWAYS display the next turn (manoeuvre) regardless of how far away it is? I miss this option from Primo!

    Thanks
    yes you can do this with the pongo skin.

  10. #219
    Master arhd's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Spain, Barcelona
    Age
    36
    Posts
    113
    Rep Power
    152

    Default

    Finally in 4pda it got to work the sentence in sys.txt

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Credits for @Neoss75. I compared the data.zip of 4pda with this forum and it's a little different. I will adapt this changes later. For now the tts say the distance if the speedcam it's in 1km until 250m. So, if the distance of car and the speedcam it's less than 250m, the tts voice it doesn't say the distance.

    EDIT: the data.zip: [Only registered and activated users can see links. ]

    Enjoy!!
    Last edited by arhd; 11th September 2015 at 12:27.

  11. #220
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    384
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by Mike Hunt View Post
    Remove this from sys.txt:
    [warning]
    say_camera_speed_limit=1

    Instead of doing what you think it would do, it triggers the OVERspeed warning in dictionary.voice.
    If you still want to use the sys.txt setting, then you can edit the overspeed warning to be whatever you want, but that will make it the same for all overspeed warnings regardless of circumstances.

    A typical overspeed alert in dictionary.voice (that announces the speed limit) could be:
    The speed limit is %s!="The speed limit is %s! Slow down."

    Do not change or edit this.
    Change this to whatever you want.
    "%s!" reads the road speed limit.
    Note that is you have more than one trigger phrase (the part before the =), the first one is used, and furthers ones are ignored. So always check first before adding.
    The dictionary.voice does have the line
    The speed limit is %s!="The speed limit is %s! Slow down."

    and it not saying the speed limit, where do I make these changes, if in sys.txt, or in the dictionary.voice or tts_speedcams_eng.zip what should these be?

 

 
Page 22 of 69 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.