Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 61 to 70 of 80
  1. #61
    Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Italy
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by wlazii View Post
    Hi I have the same problem on two different phones.
    Trying to find address in different country crashes the app.
    Try to remove Azerbaijan 2016 Q3 map.

  2.    Advertissements


  3. #62
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    532
    Rep Power
    155

    Default

    Quote Originally Posted by zervdim View Post
    It's time to start trying NextGen...
    for android it's better than iGO...
    for WinCE I am staying in iGO Primo


    In NextGen all truck feutures works fine but you must add UX-truck to anyone edition of NextGen...WinCE or Android
    Yes, I'm about to try (again) to get used on NextGen but that's the first thing what bothers me about - you cannot (or I'm incapable) set vehicle setting for truck profile. All you can change is the speed. And I have truck.zip inside the UX folder. In fact I have app and the iGO folder from the first post.

  4. #63
    Navigation software expert

    lolypop000's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    EU
    Posts
    2,928
    Rep Power
    861

    Default

    Pack for external SD

    Spoiler: External SD Pack
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.
    If you wish, you can [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #64
    Senior Member WOB's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Pailula
    Posts
    128
    Rep Power
    8

    Default

    I just have done "interesting" test.

    I have installed orginal App form Google Play (I have paid for maps). After install, in Android/data/com.nng.igo.primong.igoworld/files I have made 2 folders, content and ux

    In content folder I have copied TTS voice in subfolder voice, and I have made two subfolders vr and vr_vde with needed files.

    Spoiler: screen
    [Only registered and activated users can see links. ]


    In maded ux folder I have added two needed VR files, vr.zip and free_text_vr.zip

    Spoiler: screen
    [Only registered and activated users can see links. ]


    I have started App, and VR is working, without any additional "adjustments".
    Last edited by WOB; 30th December 2016 at 09:31.

  6. #65
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,271
    Rep Power
    860

    Default

    @WOB - And what conclusions from that? I do not quite understand what purpose did you do this test?
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  7. #66
    Senior Member WOB's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Pailula
    Posts
    128
    Rep Power
    8

    Default

    I just want to see, what additional function can be used in this only NNG official app.
    All VR files are taken from Original iGO NextGen Gift version, and weather.zip also.
    So, my conclusion is, that VR is working, but weather not. It says that I need same licenses.
    Purpose is clear, to use most of an original and official software, as it is from publisher.
    It is not so interesting just to wait for a few Russians to do "the job", and then copy/paste it here from 4PDA.
    Sorry my friend, but some of us speak russian very well.
    Last edited by WOB; 1st January 2017 at 15:00.

  8. #67
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Inside Jupiter red spot
    Posts
    2,845
    Rep Power
    684

    Default

    This version has problem with inspecting and adding alerts inside GUI. That is, if you pick alert on map, it will show wrong type (only when you select it the second time that the correction is done) If you try to add/edit alert, it will not save to *.spud therefore it won't be there when you restart. Also, the position of alerts are shown incorrectly until zoomed. This problem occurred in both 2D and 3D map.
    Last edited by osiris4isis; 5th January 2017 at 03:10.
    "You know the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don't alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit the views." -DrWho

    Do NOT PM me with requests or for fixes to your problem. Post in thread instead. All communications in English only!

  9. #68
    Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Italy
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    What is the difference between *_make.sys.apk and *_no_make.sys.apk ?

  10. #69
    Master miksontije's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    a left turn at Albuquerque
    Posts
    233
    Rep Power
    334

    Default

    make sys will install sys text file in iGO folder and you can change settings inside it. no make sys will not do it so you can use iGO with default apk settings,or add your own sys file.

  11. #70
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Switzerland
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Hi there. I need a bit of help with TTS.

    I have installed IGO Nextgen 9.18.27.682862, 14th December 2016. I then downloaded the "Original - tts_nua_ve1 & TTS & Voices & Languages" from post 1 in this thread. I put English UK voices (standard non TTS) under IGO/content/voice, I put English UK language under IGO/content/language, and I downloaded English UK TTS Engine. I placed the 4 TTS voices in IGO/content/voice and I placed the "tts_nua_ve1" folder in the root of IGO

    I have not installed any Vocalizer APK. I simply did what I describe above.

    When I go into voices none of the TTS voices are visible. There is no TTS voice available.

    I can get TTS working by installing the "VoicePack.v.9.361" files with a separate Vocalizer EX APK and setting the android TTS Engine to VocalizerEX etc. That wiorks OK, but I thought this version should operate just by loading the TTS engine into the "tts_nua_ve1" folder and adding the 4 UK tts voices as in the link in post 1.

    Am I doing something wrong here. I see several other posts saying they also cannot see the TTS voices (they simply do not appear in the list of voice options).

    I have tried everything. I simply want to install the English UK TTS files from "Original - tts_nua_ve1 & TTS & Voices & Languages" in the first post. Any help in how to do this would be very much appreciated.

 

 
Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.