Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 65
  1. #31
    Important User frontzosd's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Age
    46
    Posts
    467
    Rep Power
    212

    Default

    Quote Originally Posted by ychoa View Post
    Hi Frontzosd, I like your Liquid skin, and the Liquid skin is the fastest skin for Basarsoft. Could you share how to using the POI Icon that you have uploaded at the video? Do you use the mod data zip and could you share the download link? Thanks in advance.
    Hi dear @ychoa!
    Thank you for your support!
    Here is the branding zip, for your poi icon!

    Spoiler: link1
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.


    Spoiler: link2
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.

    You must use the data which is inside Liquid!
    Last edited by frontzosd; 28th June 2016 at 06:11.

  2.    Advertissements


  3. #32
    Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Paris
    Age
    31
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Hello frontzosd

    Thank you for your skin is really super i love it
    just one problem for me i dont have fixed speedcam, i have just red light Radar.

    And for red light radar it's a long area

    have you idea for that or fix ? thank you

  4. #33
    Important User frontzosd's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Age
    46
    Posts
    467
    Rep Power
    212

    Default

    Quote Originally Posted by Deki95 View Post
    Hello frontzosd

    Thank you for your skin is really super i love it
    just one problem for me i dont have fixed speedcam, i have just red light Radar.

    And for red light radar it's a long area

    have you idea for that or fix ? thank you
    Thank you!!!
    Try this speedcam file
    Please!! Untill fix the other zip!!
    Because I don't have enough time for today!
    I hope tomorrow!!
    Spoiler: link1
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.


    Spoiler: link2
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.
    Last edited by frontzosd; 7th July 2016 at 18:13.

  5. #34
    Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Paris
    Age
    31
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    thank for your reply and thank you very much for file i test that and i go back

  6. #35
    Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Paris
    Age
    31
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    I have test, so i have in menu Fixed Speedcam that is ok but i dont see fixed speedcam in map and dont have alert

    second, for red light Radar ok now is not area zone but i dont have sound for alert, is just written in display.

    thank you

  7. #36
    Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Paris
    Age
    31
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Hello any new or fix for speedcam problem ? however Your skin is very good

  8. #37
    Important User frontzosd's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Age
    46
    Posts
    467
    Rep Power
    212

    Default

    Quote Originally Posted by Deki95 View Post
    Hello any new or fix for speedcam problem ? however Your skin is very good
    I have already fix it ,
    The problem was 1)the ovveride command..from Navy Skin! (The second problem)
    And the speedcam icons(the first problem) !!!


    I want to test it for a while!

  9. #38
    Important User frontzosd's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Age
    46
    Posts
    467
    Rep Power
    212

    Default

    Quote Originally Posted by Deki95 View Post
    Hello any new or fix for speedcam problem ? however Your skin is very good
    Everything is OK, now!!
    If you are using Liquid skin, just
    Replace this zip..




    Spoiler: link1X
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.


    Spoiler: link2X
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.


    The problem was, that our program, takes icons, from data!!
    And not!! from our speedacam .zip..
    We have fewer, speedcam icon in data..than the correct
    Numbers, in our speedcam zip!!
    And for that, we have wrong icons...
    We have tunnel, for example and it show us red light...
    Its, because we don't have tunnel icon, in data for example!!)

    Now we have better (color) icons
    And I change the position ..
    As you can see from the photo , in portrait mode,
    The new position is near Speed.
    In Landscape , in the middle of our screen!


    But, if you are using Navy skin....
    It needs more( code ).
    I will give an update, to Navy_blue skin Thread!


    Please download it again !! from link1x or link2X , because the first upload was for Avic(Sorry! for the wrong file)
    Attached Images Attached Images
    Last edited by frontzosd; 12th July 2016 at 09:22.

  10. #39
    Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Paris
    Age
    31
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    thank you very much i try tomorrow

  11. #40
    Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Paris
    Age
    31
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    I think i have a problem because dont work for me :-(
    I dont have speedcam icon in map for all speedcam and when i have i view toll icon for fixed speedcam.
    For red light speedcam i view icon strelka camera.

    And in menu i dont have same in speedcam setting and speedcam voice look :

    I dont now where is the problem ? Maybe my speedcam database ? (But i view correctly with pongo skin).

    I use igo nextgen basarsoft 9.18.27.627562

    Speedcam settings :
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Speedcam voice settings :

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Deki95; 13th July 2016 at 09:21.

 

 
Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.