Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 66 of 72 FirstFirst ... 16566465666768 ... LastLast
Results 651 to 660 of 719
  1. #651
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    386
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by Kajoe View Post
    Hi De5i. Can I replace all the config folders in all TTS languages? Is that enough?
    By the way. Clean your postbox. You cannot receive any message, because your postbox is full.

    Regards, Kajoe
    Hi Kajoe,
    Not quite there are other changes needed as well, like the TTS engine. I have deleted items in my inbox.

  2.    Advertissements


  3. #652
    Important User Kajoe's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    375
    Rep Power
    207

    Default

    Hi De5i. Than this option might be not so good, because it should not be needed to change TTS voices at each skin update. Frontzosd cams are working to with his speedcam.zip. And it can be used with every TTS voice there is.
    My posts:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

  4. #653
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    386
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by Kajoe View Post
    Hi De5i. Than this option might be not so good, because it should not be needed to change TTS voices at each skin update. Frontzosd cams are working to with his speedcam.zip. And it can be used with every TTS voice there is.
    It can work if we all use the same text for announcing the speed cams, can you send me Frontzosd cams to see what changes needs to be made to accommodate all the voices.

  5. #654
    Member +
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    USA
    Posts
    49
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by De5i View Post
    Hi Kajoe,
    I have reworked the standard dutch nuance v5 and ve voices to provide the following functions

    1) It now works with TTS Pro Wiman options together with ux plugin TTSPro_zervdim.zip.
    2) I updated your dictionary.voice file provide all the announcements, if you use with my attached speedcam.zip ux plugin. This has the option to test the speedcam and other warnings. The only settings you need in the sys.txt is the following:

    [warning]
    speedcam_enabled=1
    speedcam_warning=1
    say_camera_speed_limit=1
    say_camera_distance=1
    is_spoken=1

    Please test and let me know what you think.

    Enjoy!


    Update: Added Dutch Nuance ve voice as well
    Hi, De5i

    Just wondering if you could also do this for English us(America). I really would like my ttspro_wiman back and you seem to have it all working. Also could could you just list what files are needed... other than Voice/Speedcam files you posted.

    TIA!

  6. #655
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    386
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by thecrane View Post
    Hi, De5i

    Just wondering if you could also do this for English us(America). I really would like my ttspro_wiman back and you seem to have it all working. Also could could you just list what files are needed... other than Voice/Speedcam files you posted.

    TIA!
    Hi thecrne,
    have you seen my post [Only registered and activated users can see links. ] Post #40 which I did for english voice (UK)? will this not do?

  7. #656
    Member +
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    USA
    Posts
    49
    Rep Power
    3

    Default

    @De5i

    Personally, I'm not a big fan of the "British accent" that comes with the uk voice(I've listened to it before), thus the request for the "us" version. Is it still possible?

  8. #657
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    386
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by thecrane View Post
    @De5i

    Personally, I'm not a big fan of the "British accent" that comes with the uk voice(I've listened to it before), thus the request for the "us" version. Is it still possible?
    you will only get the "British accent" if you have the British TTS engine, if you use this file with the US TTS engine you will get the US accent of the voice. have you tried this?

    I can make the voice it will just show the US flag everything will be pretty much the same as British English

    Try this and let me know if it works for you.

  9. #658
    Member +
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    USA
    Posts
    49
    Rep Power
    3

    Default

    @De5i

    You were correct(NO accent).... even "turn restrictions" is WORKING again!

    Thank-you!

    EDIT: Maybe I spoke to soon. I seem to be getting mis-pronunciations with some road/highway numbers. It should say for instance "210" but instead it says "two-hundred and ten" with this UK voice.

    I never had this problem with the Eng/US voice..... any thoughts De5i?
    Last edited by thecrane; 21st April 2016 at 03:48.

  10. #659
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    386
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by thecrane View Post
    @De5i

    You were correct(NO accent).... even "turn restrictions" is WORKING again!

    Thank-you!

    EDIT: Maybe I spoke to soon. I seem to be getting mis-pronunciations with some road/highway numbers. It should say for instance "210" but instead it says "two-hundred and ten" with this UK voice.

    I never had this problem with the Eng/US voice..... any thoughts De5i?
    This looks like there is slight difference in the database between the 2 versions. I don't have latest US voice file (American TTS Pro v.9.130) in which to make the changes if you have this can you send this with the US TTS engine so that I test this. The links to the voice from [Only registered and activated users can see links. ] have been removed. I need this if you have this then I can modify the file for you so that all the functionality in the UK voice is replicated in the US one.

  11. #660
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Poland
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hello, I am new on this forum and need help with iGO Avic. It works nicely on the tablet Dell Venue 7 1st generation, but after exiting the application can not be restarted. Only a change in the entry sys.txt helps.
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    for
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Then program starts up but terribly slow work. changing back on GLES works, but only once. then again I can not turn on the application error pops up "unfortunately the application was stopped".
    Is the fault of the tablet? or 32-bit android? What are the more entries to the section "driver" in sys.txt? Can I try some?
    Thank you for help me. Sorry for my bad english

 

 
Page 66 of 72 FirstFirst ... 16566465666768 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.