Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 63 of 72 FirstFirst ... 13536162636465 ... LastLast
Results 621 to 630 of 719
  1. #621
    Member +
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    UK
    Posts
    58
    Rep Power
    2

    Default

    Quote Originally Posted by mikcra View Post
    Hello,

    For anybody wanting large 3D Roadsigns to be displayed in the latest Pongo Skin 11-04-2016 then simple copy these three zip files into your ux folder.
    Can you post a before and after image of the difference with this mod?

    Thanks

  2.    Advertissements


  3. #622
    Member +
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    UK
    Posts
    35
    Rep Power
    1

    Default

    Hi,

    Can anyone tell me the folder naming for HERE and TomTom maps?

    At the moment I have content/map and rename.....I see within the skin you can choose map provider automatically.
    Last edited by kitzie; 13th April 2016 at 08:15.

  4. #623
    Important User Kajoe's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    374
    Rep Power
    207

    Default

    Quote Originally Posted by kitzie View Post
    Hi,

    Can anyone tell me the folder naming for HERE and TomTom maps?

    At the moment I have content/map and rename.....I see within the skin you can choose map provider automatically.
    You can put them both in folder Map. And with program you can choose the TOMTOM or HERE folder.
    My posts:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #624
    Smartphone Navigation Moderator

    quartzo's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Wallachia
    Posts
    716
    Rep Power
    197

    Default Skin Avicsync by pongo Update 14-04-2016

    Skin Avicsync by pongo Update 14-04-2016
    version = "9.18.28.624772/14.04.2016"

    Spoiler: Link:
    [Only registered and activated users can see links. ]


    L.E

    Spoiler: data.zip
    [Only registered and activated users can see links. ]


    "Attention!
    Only for non-commercial use!"

    Credits and courtesy pongo. Thanks amatér, Andron66, arhd, arimi, arkoko, garigor, gurjon, yuzanin, Neoss75, Tanuki44, Tichij, Vamibg and others who helped to the development of the skin.

    Spoiler: Code:
    Code:
    Please Login or Register to see the links


    Thanks to pongo!
    Last edited by quartzo; 14th April 2016 at 09:33.

  6. #625
    Master fabiokuester's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    brazil
    Age
    51
    Posts
    106
    Rep Power
    114

    Default

    All working well here. Except by the TMC that's now is provided by TomTom and not working here.

  7. #626
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,591
    Rep Power
    5317

    Default

    Starting post updated thanks quartzo
    Edit: I updated to the today skin and data.zip , all seems working fine, at least in simulation, traffic working too.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  8. #627
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    385
    Rep Power
    20

    Default

    I have been trying to find out why from skin version 27.03 onward it is not working my Android tablet. I have narrowed it down to the offending file causing this crash. The offending file is the_skin.css it is something in this file that causes it not to work.

    What I did to check that this was causing the error I replaced this file from 14.03 skin (working on my device) and it worked although the information is not displayed correctly on the screen. I therefore need help to from an expert to identify what could be causing this error could someone please have a look at the_skin.css and advise what could be error causing it not to start.

    My device is Android 5.0 with screen res 1200x800 I have tried the dpi=auto and dpi=320 and it makes not difference.

    Any help greatly appreciated.

    Update:
    Fixed the issue, it is all working now with the latest skin, the problem was down to having the wrong driver for the raw display in my sys.txt. It should have been "driver="gles_2_0_android" rather than "engine" that I had
    Last edited by De5i; 15th April 2016 at 09:34.

  9. #628
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    France
    Posts
    145
    Rep Power
    29

    Default

    little bug for me: no camera button in landscape mode, ok in portait mode???

  10. #629
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,228
    Rep Power
    815

    Default

    Another modification:
    version = "9.18.28.624772/15.04.2016"
    Skin_Avicsync_by_pongo + ux_plugins_15.04.2016.7z (30.84 МБ)

    Link:
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.

    "Attention!
    Only for non-commercial use!"
    Credits and courtesy pongo. Thanks amatér, Andron66, arhd, arimi, arkoko, garigor, gurjon, yuzanin, Neoss75, Tanuki44, Tichij, Vamibg and others who helped to the development of the skin.

    Spoiler: source
    http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=631375&view=findpost&p=45772060


    PLS Mod - copy to first post - Thx
    Regards wojpen

    ,PS:
    Setting:
    - Delete (or rename) your old folder sdcard / iGO Avic / ux
    - Write a new archive folder ux

    Added thanks
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  11. #630
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,228
    Rep Power
    815

    Default

    Quote Originally Posted by Phildu91 View Post
    little bug for me: no camera button in landscape mode, ok in portait mode???
    Try this data.zip?
    data (57).zip ( 14.04.2016)
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

 

 
Page 63 of 72 FirstFirst ... 13536162636465 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.