Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27
  1. #21
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,646
    Rep Power
    639

    Default

    Are you using Basarsoft NextGen?
    "You know the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don't alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit the views." -DrWho

    Do NOT PM me with requests or for fixes to your problem. Post in thread instead. All communications in English only!

  2.    Advertissements


  3. #22
    Member +
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Greece
    Posts
    39
    Rep Power
    4

    Default

    No I use Avic version.

  4. #23
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,646
    Rep Power
    639

    Default

    Ok, I've looked at Avic code and they seem to be similar. They both uses the setting in post #16. The condition depends on many direct and indirect values. Make sure you have the following sets as well
    Spoiler: .

    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.
    "You know the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don't alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit the views." -DrWho

    Do NOT PM me with requests or for fixes to your problem. Post in thread instead. All communications in English only!

  5. #24
    Member +
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Greece
    Posts
    39
    Rep Power
    4

    Default

    I have already enabled these settings.
    Ok! doesn't matter, I live and without tunnel simulated navigation when the signal losted.

  6. #25
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,646
    Rep Power
    639

    Default

    One more try
    Spoiler: .

    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.
    "You know the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don't alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit the views." -DrWho

    Do NOT PM me with requests or for fixes to your problem. Post in thread instead. All communications in English only!

  7. #26
    Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    España
    Posts
    24
    Rep Power
    1

    Default

    I think, this is the solution:

    [gps]
    accuracy_workaround=0

    Its possible not working on all devices.
    Thanks to aristocat for this and akatarmo for the sample!
    Samples on device BQ Elcano 2 - tablet.

  8. #27
    GPSPower Helper

    titisoim's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spain
    Posts
    483
    Rep Power
    523

    Default

    @railroad..
    true .. it is placed in line sys ..

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.