Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Hungary
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Nextgen junction view problem

    Hey Guys!

    I need some help. I use Zenec v9.19.5.612525 WinCe version on a Wayteq x950 hd bt gps with 2015 q4 HERE maps (by cserrobi) and world licences collection. My problem is that igo says "inactive content" for the fjw files.

    Thanks for the help.

  2.    Advertissements


  3. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Venus
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    The same problem I have with Nextgen 9.19.2.543580 on an Tristan Auron 2D7013 DoubleDIN

    Does anyone have an idea ?

    Thanks

  4. #3
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,646
    Rep Power
    639

    Default

    You don't have correct license to use that .fjw
    "You know the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don't alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit the views." -DrWho

    Do NOT PM me with requests or for fixes to your problem. Post in thread instead. All communications in English only!

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.