Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Australia
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default Nextgen Information

    Hi all,

    In Primo 1.x and 2.x if you wanted to setup Non TTS for the warnings it was very easy. Make a directory in the root directory called ui_igo9\audio and place your WAV files for the various warning (eg: Speed Camera.wav) into the audio directory. Then all you had to do is make your changes to SYS.TXT. Like:-

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    However this approach is not working in NextGen and I'm wondering if the directory names have changed as I'm not getting any sound at all for the various warnings.

    Any ideas?

    TIA

    Greg
    Last edited by gregeeh; 5th May 2016 at 07:12.

  2.    Advertissements


  3. #2
    Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Australia
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    Hi all,

    With over 100 views and not one reply. Surely someone must have some ideas?

    TIA

    Greg

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.