Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    nederland
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default user poi in Nextgen.

    I copied my poi's from Igo Primo to Igo NextGen by copying the map "userdata" to the Nextgen content map.
    I can navigate to my Poi's by selecting it in Places and that is working perfect, but I cannot cannot get the icons on the map. I can mark all the standard poi-icons ( gasstations. etc ) but i cannot mark the userpoi's.
    How can I get the icons showing on the map.

  2.    Advertissements


  3. #2
    Master nawaf's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Power _Manifestation
    Posts
    202
    Rep Power
    103

    Default

    settings> navigation view> map appearance> place markers> user.UPOI

    good luck



    P.S: I am using Skin Avicsync by pongo 25.02.2016
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by nawaf; 27th February 2016 at 22:33.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    nederland
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    THX for your quick answer.
    When I go to "place markers" i can see the standard IGO poi's with the option show on map or select subs. My own poi's like LIDL and ALDI I can see with the icons but that's all. No option to show them.
    I put them as a KML file in the directory userdata> poi and the icons in userdata>usericon.

  5. #4
    Master nawaf's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Power _Manifestation
    Posts
    202
    Rep Power
    103

    Default

    my friend ...
    use Avicsync by pongo skin or the modified ( [Only registered and activated users can see links. ]) and for sure you will be able to select "show on map"

  6. #5
    Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    UK
    Posts
    26
    Rep Power
    1

    Default

    If I want to add the same icon to other place makers like with the Tesco marker - how do I add the same icon to the missing Tesco icons ( Tesco Express and Tesco Extra )?
    [Only registered and activated users can see links. ]

  7. #6
    Member +
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Alaska
    Posts
    42
    Rep Power
    2

    Default

    Quote Originally Posted by johang View Post
    THX for your quick answer.
    When I go to "place markers" i can see the standard IGO poi's with the option show on map or select subs. My own poi's like LIDL and ALDI I can see with the icons but that's all. No option to show them.
    I put them as a KML file in the directory userdata> poi and the icons in userdata>usericon.
    I had the same problem. Also, my settings about which place markers to show were not saved. They were fine as long as I used the app, but in the next start they reverted to the original. 2 things:

    1) even though you cannot see options to the right of your pois, if you tap on them they will be enabled and shown on the map (tap again to disable). It's strange that there's no feedback of what's happening but it works.

    2) as for my preferences not being saved, in the sys.txt, under [other], I had discard_save=userdata:poi_visibilities.txt. Delete it or add a ; to the start of the line to make it a comment

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.