Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    England UK
    Rep Power

    IGO Primo Customise loading screen Igo Primo Android


    I am trying to install my own loading screen on a 7" 800x480 resolution screen android tablet. Although i have checked the size and bitrate match the original loading.bmp it stops loading when going to the picture....

    does ayone have any tips on what i could be doing wrong or if there is a utility that could aid in this?

    Is there something i should be putting into the sys.txt to look for my picture rather than original?

    I have no problem with WinCE version but Android seems problematic.

    Any help would be much appreciated. Many thanks

  2.    Advertissements

  3. #2
    Master seria's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Rep Power


    Hello, audioman

    The problem may be the placement of the image.
    Use the Winrar or the Windows Explorer or the image is corrupted.

    read with attention

    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    The forum is to interact and not to create zombies !!!

    [Only registered and activated users can see links. ]



Tags for this Thread


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.