Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Argentina
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    WOJPen: I tryied your method....but failed.
    In my DATA.ZIP/UI_igo9/800_480/loading.bmp and DATA.ZIP/UI_igo9/800_480/skin_night/loading.bmp
    (originals, in use)....both files are 348kb (not the 1.09MB)!!
    I replaced them with my custom files 1.09MB....and fail/error/message

  2.    Advertissements


  3. #12
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Argentina
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Well, finally I solved the problem.
    Thats`what I discovered: (with Igo Primo 2.4 9.6.13.405512)
    You don't need to change the "loading.bmp" file in the data.zip/ui_igo9/800_400.
    Just put your custom.bmp (calling "loading.bmp") in principal folder of your IGO PRIMO/ui_igo9/800_400 (and in the skin_night subfolder).
    THE PROBLEM IS: some UX utilities load their own "loading.bmp" (for example, "tracking_world_cb_2.4.zip").
    And some skins also load their own "loading.bmp".
    So, I deleted the ux utility and changed the skin....and finally started my "loading.bmp"

    In the SYS.TXT put:
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    ---------(this is the route IGO PRIMO/ui_igo9/800_400)

    Regards.

  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Hungary
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Hello! Thanks the tips! But I have a little problem! Wojpen's tips is great I create ui_igo9 folders etc...
    Creating loading.bmp rename to loading.jpg and creating exiting.bmp rename to loading.bmp File size 1.09MB OK
    Adding lines to sys.txt I use this.
    [Loading]
    loading_bmp = "loading.jpg"
    show_statustext=0
    show_progressbar=0

    Loading screen working fine, but when I exiting from the program not my exiting screen seen. I see the default exiting screen.
    Any tips how to working with my exiting screen?

  5. #14
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,224
    Rep Power
    813

    Default

    Colleague - everything is ok!
    You see the standard screen - because you have not specified an image to be loaded at the output of the program.
    you have statements
    [loading]
    loading_bmp = "loading.jpg"
    show_statustext = 0
    show_progressbar = 0

    add

    exiting_bmp ="exiting.jpg"

    make a screen called exiting.jpg and put it where loading and will be ok.
    Remember, however, that the level of the screen is loading / exiting _m1 or m3 or m5
    and for the screen is vertical loading / exiting_m2, m4, m6
    (You have to choose for their resolution)
    Last edited by wojpen; 19th July 2016 at 20:50.
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.