Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 97
  1. #11
    Pro-Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    athens
    Age
    45
    Posts
    349
    Rep Power
    9

    Default

    hey Texas I get this error while opening the app.any ideas?
    Spoiler: screenshot
    01a0603b5a6fe1b67e1d8a8e8bfd3bd7

    something about missing licence folder, file?

    Sent via Zopo Speed Plus 7
    Last edited by Boki_Srb; 1st August 2016 at 06:57.

  2.    Advertissements


  3. #12
    iGO UX Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    470
    Rep Power
    159

    Default

    That is very strange nobody had any issues like that...you should not have license.ZIP It should be unzipped....try putting on internal memory and content on SD using known method.
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  4. #13
    iGO Moderator Easy's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    EU
    Posts
    417
    Rep Power
    178

    Default

    Where did you get license.zip and what is that file doing in iGO folder?

    Licenses should not be in ZIP file.
    They should be in license folder which is in iGO folder, so structure is:
    ...\iGO\license\license_files
    Last edited by Easy; 1st August 2016 at 08:33.

  5. #14
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    288
    Rep Power
    87

    Default

    Quote Originally Posted by fuorigioco1981 View Post
    hey Texas I get this error while opening the app.any ideas?
    Spoiler: screenshot
    01a0603b5a6fe1b67e1d8a8e8bfd3bd7

    something about missing licence folder, file?

    Sent via Zopo Speed Plus 7
    Hi....

    The error is clear: [permission denied] is permission from android...

    try this path: Android/data/........ or split internal + addons external...
    Last edited by modemakias; 1st August 2016 at 09:03.

  6. #15
    Member Belinho's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Portugal
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Texas View Post
    Try this....
    Good afternoon
    Great Texas to make the change to run at 1024 * 600 ...
    Replacing the original sys.txt by
    [ Rawdisplay ]
    driver = engine
    ; Screen_xy = "auto "
    screen_x = 1024
    screen_y = 600
    screen_x2 = 600
    screen_y2 = 1024
    screen_xy = " 1024_600 : 1024x600 / 800x1024 : fullscreen "
    highres = 0
    double_screen = 0
    show_cursor = 0
    combine_dirty = 0

    The resolution is as the picture attached .
    What will happen ?
    Spoiler: scrnsht
    Capturar
    Last edited by Boki_Srb; 1st August 2016 at 13:03.

  7. #16
    iGO UX Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    470
    Rep Power
    159

    Default

    @Belinho sorry but I do NOT understand your question. What is wrong? Screen too big or what?


    YOu can play with transparency settings inside MAP SETTINGS to hide everything when not in use or collate timers just hit the first one...
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  8. #17
    Member Belinho's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Portugal
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Texas View Post
    @Belinho sorry but I do NOT understand your question. What is wrong? Screen too big or what?


    YOu can play with transparency settings inside MAP SETTINGS to hide everything when not in use or collate timers just hit the first one...

    Good afternoon.
    If repairs indicating the maneuver overlaps with the indication of the distance to the destination button.
    There is a way to reduce the size of the buttons ? How.
    Thank you.

  9. #18
    Member +
    Join Date
    May 2016
    Location
    libya
    Posts
    58
    Rep Power
    2

    Default

    HI
    I got this error while running the app. SO WHAT IS WRONG?

    Spoiler: screenshot
    yuctno7ujbvu691zg


    RGS
    Last edited by ASHTWEY; 2nd August 2016 at 19:12.

  10. #19
    Member Belinho's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Portugal
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Very good night.
    Texas
    To change the font size and the buttons is that you have to do .
    It is in sys.txt ?
    What data to change ?
    Thank you

  11. #20
    iGO UX Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    470
    Rep Power
    159

    Default

    @Belinho not sure you can do that with SYS, you need to change multimode.ini. It is possible in NextGen by changing DPI but in PRIMO the only way is resolution changes. Try playing with some values or try using default settings not skin. If you want those buttons removed go to Options/Map Settings/Transparency set it to max and after few seconds you of inactivity those menus will disappear.

    Maybe @Easy @wojpen @navigator know other way. Sorry
    Last edited by Texas; 3rd August 2016 at 10:27. Reason: update
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

 

 
Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.