Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 81 to 90 of 157
  1. #81
    Member +
    Join Date
    May 2014
    Location
    Brisbane
    Posts
    45
    Rep Power
    3

    Default

    5. Samsung Galaxy Note 4 - Android 511

    ----
    Hi wojpen,

    Thanks for the package. iGO installed on the Samsung Note 4 (Android 5.1) correctly. But the map on the screen seems jumpy and patchy while navigating. The Map is Australia 2015. Q3 map.

    The same map shows correctly and smoothly on the older Android phone (Infocus M320 Android 4.4).

    I have installed the iGO folder on the Internal memory card as you recommended.

    Could you give me your sys.txt for Samsung Note 4, please??? If you have time?

    Much appreciated!

  2.    Advertissements


  3. #82
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,227
    Rep Power
    815

    Default

    Hi mate,
    Look this:

    Spoiler: screen's
    image 26
    Screenshot 2016 02 11 12 52 15
    Screenshot 2016 02 11 12 54 09
    Screenshot 2016 02 11 12 55 28

    this is today screen's

    Try sys.txt (my):
    [Only registered and activated users can see links. ]

    probably your problem - the most important thing for Full HD and QHD screen is:
    1. Record max_memory = ???? in section [debug] in sys.txt, which many very present.
    In data.zip by default max_memory = 83886080 (Byte), which is only 80 MB
    Even prescribing 150 MB you can still watch the brake.
    So the date we will not climb, and sys.txt write at least 200 MB (1mb = 1048576) and enjoy:
    [debug]
    max_memory = 209715200 - or more

    and second reason:
    turn off the menu screen animation!

    regards wojpen
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  4. #83
    Member +
    Join Date
    May 2014
    Location
    Brisbane
    Posts
    45
    Rep Power
    3

    Default

    Thanks Wojpen, I shall give it a try!!


    ---
    Device: samsung Note 4 + 5.1 Android system,
    iGO Android data was placed on external SD Card as Wojpen's package recommendation
    Map: Here 2015.Q3 Australia

    By the way, do you know why iGO will force close and stop Every Time I have selected the destination and press go button?!
    Interestingly, when I re-start iGO again, the selected destination was still there and it could navigate without a problem.

    Where did I do wrong in my sys.txt setting??

    ---- my sys.txt from your iGO package ---
    Spoiler: sys.txt
    Code:
    Please Login or Register to see the links

    --------------------------------------------------


    Please help.

    Much appreciated!
    Last edited by Boki_Srb; 17th February 2016 at 10:18. Reason: spoiler, code...

  5. #84
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,227
    Rep Power
    815

    Default

    Hi Mate,

    Write step by step - where and what are you doing?
    I have the same device - as you and everything works ok - so -
    I do not really understand what's going on?
    regards wojpen

    PS:
    Mate:
    Probably your error is here - look (Your sys.txt)

    [rawdisplay]
    force renderer = "RENDER MOYA"
    driver = engine
    screen_xy = "detect"
    driver = "gdi" for HD & QHD
    highres = 1; for HD & QHD

    You have a QHD screen so it should be:

    1.
    [rawdisplay]
    force_renderer = "RENDER_MOYA"
    ;driver = engine
    screen_xy = "detect"
    driver = "gdi" for HD & QHD
    highres = 1; for HD & QHD

    2. in section
    [debug]

    changed memory size - ok!
    but you deleted - record:

    double_pixel_mode=1

    To tell the truth - it's strange at all that you have displayed image,
    if you had used another apk. - Nothing you would not see
    You correct these entries, delete the contents of the folder SAVE and run.
    Add information that is ok.

    regards wojpen
    Last edited by wojpen; 17th February 2016 at 08:17.
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  6. #85
    Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    UK
    Posts
    26
    Rep Power
    1

    Default

    Hi,

    I've installed on Samsung Galaxy S6. Clean install. Appears to work well - Big thanks for this version.
    I'm not sure why since changing to S6 phone and this version though I can no longer zoom into the roads.
    Everything seems far away.
    I've done the following:-
    Min angle = 71
    Max angle =75
    Overview zoom in 3D 100yd
    Overview angle in 3D 72

    Viewpoint is low
    View mode is 3D

    Previous phone and version I could zoom in so the arrow or car was within the width of the road on the screen.

    What might cause this to happen?

    Thanks
    Lee

  7. #86
    Member +
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    88
    Rep Power
    47

    Default

    Hi there,
    Have a question and didn't want to start a new thread. I have an issue with my Primo on android. LG G4 (1440x2392). Have tried a few skins and get the error you can see on video. Roads appear and disappear. any idea what causes this?

    Thanks

    [Only registered and activated users can see links. ]

  8. #87
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,227
    Rep Power
    815

    Default

    Quote Originally Posted by SOYEL1 View Post
    Hi there,
    Have a question and didn't want to start a new thread. I have an issue with my Primo on android. LG G4 (1440x2392). Have tried a few skins and get the error you can see on video. Roads appear and disappear. any idea what causes this?

    Thanks

    [Only registered and activated users can see links. ]
    mate - which is the result of this film?
    Probably a little bit of information you give
    Which phone ( rot or non-root)
    Which android?
    which version of iGO?
    Where installed?
    Contents sys.txt?

    As you can see - a lot of questions about one issue, but looking at the movie - I bet memory.

    increase the declared amount of memory, turn off the animation image, delete the cache garbage - and it should be ok. I think that this is another thing - but it is about a new topic - so wear it. - I think that applies to the version shown in the first post

    PS.
    What is a skin?

    Take the test:
    back to the default settings (last option in seetting menu - Reset to defaults) - clear SAVE folder and run iGO again in "default mode" - what you see?
    Last edited by wojpen; 26th February 2016 at 07:52.
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

  9. #88
    Member +
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    88
    Rep Power
    47

    Default

    Well wojpen, the LG G4 is one of top phones on the market, but this happened to me before on a Galaxy S3. I don't understand a couple of your questions:What is a skin? Which is the result of this film?.
    Evidently, the skin you see is Dimka, but happens all the same with all doupas. Happens with and without animations and with default skin. Running on Lollipop and rooted phone. installed on internal memory. Phone has 3 GB of memory, so I don't see why it could be a memory issue. it's running 468978 from Dec 2014. Sys.txt attached.

    Thanks.
    PS: it happened even after resetting to default. Have Nextgen installed and doesn't have this issue.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by SOYEL1; 26th February 2016 at 17:23.

  10. #89
    Member +
    Join Date
    May 2014
    Location
    Brisbane
    Posts
    45
    Rep Power
    3

    Default

    Hi wojpen, sorry to bother you again. It seems like this is the third time to ask you about this iGO package (Everything in threes is perfect (IntMem, SD card, All Android) iGO 9.6.29.596752 based).
    Phone and android system: Samsung Note 4, Android 5.1+
    It can be installed on both internal and external SD Card. Works well.
    However, the destination icon shows as blue colour "Greek national flag" not a usual "star" sign.
    Can you teach us how to change the destination icon back to a yellow colour "star" sign, please??
    Thanks!
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by tc99c; 3rd March 2016 at 07:13.

  11. #90
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,227
    Rep Power
    815

    Default

    OKAY. Mate.
    I can help - but - do screen - and show what I have to change - because I do not quite understand.
    Password for My Files: wojpen
    User (when necessary): wojpen
    Closed Link - Please PM
    regards

 

 
Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.