Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 157
  1. #11
    iGO UX Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    470
    Rep Power
    159

    Default

    Quote Originally Posted by gigidel View Post
    Truck restriction work ok on this version?
    all the best
    thanks
    Yes. It works. Fully functional.

  2.    Advertissements


  3. #12
    Master dinesh's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Globe-Trotter
    Posts
    127
    Rep Power
    56

    Default

    Hey Wojpen,
    1st of all, a big thank you for sharing! You are truly a genius.

    I request you for a special help regarding my typical issue as mentioned below:

    1. I am using Blaupunkt's Cape Town 940 (2 DIN car Infotainment system) running on Android 4.4.1 (JB)- rooted device.
    2. I am using iGO 9.6.29.596752 (as posted by you)- working perfectly.
    3. I have used other version of iGO posted in this forum- all worked fine.

    But, I face one problem in all the version of iGo Primo that, when there is announcement, iGO primo reduces my multi-media volume to 7%- something which you cant here.

    So, I used Volume Locker from Google playstore- which helps me to restore the media volume immediately after announcement. This is a temporary solution I worked out.

    Another problem is that, It mutes my mp3 song for a while when announcement is going on. I could not fix or find a solution for this. I searched a lot in various forums on this subject.
    When I use other GPS navigation Apps (like Sygic or Mireo's Dont Panic), it does not mute or pause mp3 songs- rather the announcement and songs can be heard same time.

    I tired to make changes in sys.txt as mentioned below but nothing worked for me.

    [sound]
    working=1
    dev_channels=2
    dev_bits=16
    dev_smp_rate=48000
    dev_buffer_size=9216
    csv_voice_enabled=1
    ding=0
    ding_muted=1
    os_volume=255
    user_volume=255
    voice_volume=255
    media_volume=255
    mic_volume=255
    effect_volume=255
    guidance_volume=255
    os_muted=0 ; 1 - sound off
    maneuver_chimes=0
    mute_os_key=0
    queue_length=200
    sound_q_length=200
    use_os_volume=1
    pause_mp3_sooner=0
    suspend_time=0


    Can you please help me to fix these 2 issues:
    1. When iGO Primo annoucement starts, it automatically reduces my media volume to 7% ( by the way, my Cape town 940 device has separate volume levels for media/dvd/nagivation/radio etc) which you can set from 0 to 100%.
    It should not reduce the volume.

    2. It should not pause mp3 songs during announcement
    I have tried all the combination in navigation_audio_stream=3 (4,5,etc), but nothing worked for me.
    I want the announcement and mp3 to get played same time.

    Look forward for your invaluable help.

    Thank you, WojPen!
    Regards

  4. #13
    Master alazgreg's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Greece
    Posts
    154
    Rep Power
    34

    Default

    Thank you djeman & WojPen nice job, but on my device Lenovo tab2 A7-30hc i have problems the resolution is 1024x600.
    When i start the program and my device is on portrait mode its ok

    23mlutk

    when i turn the device to landscape mode i got this

    14130v7

    when my device is on landscape mode and i start the program i got this

    68ab0g


    i use the sys.txt included in your download.
    thanks in advance for your help
    Giving up smoking is the easiest thing in the world. I know because I've done it thousands of times.
    Mark Twain

  5. #14
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,224
    Rep Power
    814

    Default

    Hi,
    Install ScreenSpecs apk ( free in PlayStore) and run.
    Check here screen (vertical and horizontal) with this program.

    regards wojpen

  6. #15
    Master alazgreg's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Greece
    Posts
    154
    Rep Power
    34

    Default

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    Hi,
    Install ScreenSpecs apk ( free in PlayStore) and run.
    Check here screen (vertical and horizontal) with this program.

    regards wojpen
    ok i got 1024x552 and 600x976
    Giving up smoking is the easiest thing in the world. I know because I've done it thousands of times.
    Mark Twain

  7. #16
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,224
    Rep Power
    814

    Default

    Hello,
    If you used the "My" package? as a whole - have a file data.zip multimode.ini file such records (check it):

    [modes]
    ; mx = WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax, Folder
    ; OR
    ; mx = Width, Height, Folder

    m1 = 400..480,196..320 "480_272"
    m2 = 234..320,400..480, "480_272"
    m3 = 768..960,400..600 "800_480"
    m4 = 480..600,700..960, "800_480"
    m5 = 1024..1280,552..800 "1024_768"
    m6 = 600..800,960..1280, "1024_768"

    *for attempts to do so

    [modes]
    ; mx = WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax, Folder
    ; OR
    ; mx = Width, Height, Folder

    ; m1 = 400..480,196..320 "480_272"
    ; m2 = 234..320,400..480, "480_272"
    ; m3 = 768..960,400..600 "800_480"
    ; m4 = 480..600,700..960, "800_480"
    ; m5 = 1024..1280,552..800 "1024_768"
    ; m6 = 600..800,960..1280, "1024_768"
    and insert the following lines:

    m3 = 900..1050,450..620 "800_480"
    m4 = 550..620,850..1050, "800_480"

    save the changes and confirm the update archive.
    *Remove the contents of the folder SAVE and start again.
    Let me know what worked and show the screen -
    Navigation Menu / More / Help / About /
    On this screen you are given the actual image size. Take a screen horizontally and vertically.

    PS.
    If that does not help you do so:
    [modes]
    ; mx = Width Min..Width Max, HeightMin..HeightMax, Folder
    ; OR
    ; mx = Width, Height, Folder
    ; m1 = 400..480,196..320 "480_272"
    ; m2 = 234..320,400..480, "480_272"
    ; m3 = 768..960,400..600 "800_480"
    ; m4 = 480..600,700..960, "800_480"
    m5 = 1020..1280,500..800 "1024_768"
    m6 = 500..800,900..1280, "1024_768"

    As you can see we change the parameters correctly display the image.
    The first attempt relates to the use of another interface.
    second - changing the resolution to the proper interface

    PS2 Probably - bug is in line m5 ( in orginal multimode.ini)

    Your real res. - in landscape is - 1024x527, in multimode.ini is 1024x552

    If you are using and solutions - image should be larger
    Last edited by wojpen; 8th December 2015 at 09:31.

  8. #17
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    487
    Rep Power
    152

    Default

    @dinesh

    I have cra*cked version of the original iGO Primo directly from Blaupunkt Cape Town 945...PM me if you wish to try it..I think it should work exactly the same way as the original. But I cannot test it's behaviour because I don't have Cape Town 945 on my hand.

  9. #18
    Master alazgreg's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Greece
    Posts
    154
    Rep Power
    34

    Default

    Well after these changes i have

    2a5gjzp

    35clv2o


    and multinode is

    [modes]
    ; mx = Width Min..Width Max, HeightMin..HeightMax, Folder
    ; OR
    ; mx = Width, Height, Folder
    ; m1 = 400..480,196..320 "480_272"
    ; m2 = 234..320,400..480, "480_272"
    ; m3 = 768..960,400..600 "800_480"
    ; m4 = 480..600,700..960, "800_480"
    m5 = 1020..1280,500..800 "1024_768"
    m6 = 500..800,900..1280, "1024_768"
    Giving up smoking is the easiest thing in the world. I know because I've done it thousands of times.
    Mark Twain

  10. #19
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,224
    Rep Power
    814

    Default

    Try this in sys.txt

    [rawdisplay]
    ;force_renderer="RENDER_MOYA"
    screen_x=1024
    screen_y=527
    screen_x2=600
    screen_y2=951

    !!!Delete folder SAVE" and clear cash memory

  11. #20
    Master alazgreg's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Greece
    Posts
    154
    Rep Power
    34

    Default

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    Try this in sys.txt

    [rawdisplay]
    ;force_renderer="RENDER_MOYA"
    screen_x=1024
    screen_y=527
    screen_x2=600
    screen_y2=951

    !!!Delete folder SAVE" and clear cash memory
    No luck same as above
    Giving up smoking is the easiest thing in the world. I know because I've done it thousands of times.
    Mark Twain

 

 
Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.