Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Rep Power

    IGO Primo Igo Primo reset problem

    Hi every one

    My car ( BMW E46 318I 2001) dvd player navigation is setting Igo8 window ce version.

    recently I changed a Igo primo 2 without any modify files include sys.txt
    the problem is :
    the navi was every time reset andy
    I have to setting igo primo every time .

    do you know what is problem?



    Spoiler: pic
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 13th July 2016 at 07:19 AM.

  2.    Advertissements

  3. #2
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Rep Power


    1. If your device reboots while loading Primo, than most probably your unit does not provide minimum amount of memory to run Primo. I suspect that your unit have only 64 mb RAM which is (in most cases) not enough for running iGO Primo 2.0 or 2.4 and this is the main reason for rebooting or unstable behaviour on many wince devices with low system specifications.

    2. If your settings aren't saved, than this issue is most likely caused by sys.txt. I suggest that you use exactly the same sys as it was in original iGO8.



Tags for this Thread


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.