Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Bucharest
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    help IGO 8.3 compatible with IGO Primo?

    Hello,can i use content from igo 8.3 like poi,dem,fbl,etc with igo primo 2.4?Also i have these other questions:
    Should i delete all my fjw files?As i understand there are only for becker,falk,nextgen and i use android and they take a lot of space on my sdcard.
    Why some portions of the road are colored in blue?
    Why 2015 q4 map displayed some small roads and 2016 q1 map doesnt?
    How can i change "Places arround cursor" icons?
    I use a Vodafone Smart ultra 6,the location of my igo folder is Computer\Vodafone Smart ultra 6\Internal storage,thanks in advance.
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files
    Last edited by Eldanik; 7th July 2016 at 17:33.

  2.    Advertissements


  3. #2
    Master G-ulash's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Yellow Brick Road
    Posts
    268
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Eldanik View Post
    Hello,can i use content from igo 8.3 like poi,dem,fbl,etc with igo primo 2.4?
    Yes


    Quote Originally Posted by Eldanik View Post
    Should i delete all my fjw files?As i understand there are only for becker,falk,nextgen and i use android and they take a lot of space on my sdcard.
    You can safely delete

    Quote Originally Posted by Eldanik View Post
    Why some portions of the road are colored in blue?
    Not sure

    Quote Originally Posted by Eldanik View Post
    Why 2015 q4 map displayed some small roads and 2016 q1 map doesnt?
    A new edition of maps means changes to maps.
    You can see what roads are known to the mapmaker HERE and make changes yourself at [Only registered and activated users can see links. ]

    Quote Originally Posted by Eldanik View Post
    How can i change "Places arround cursor" icons?
    Why? What do you mean/want to do?

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Bucharest
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Hello thank you for the answers,about the places arround cursor icons,i started using another primo edition,before that the icons looked normal like how they supposed to,now they look like "aftermarket" or something,they arent the original ones,and i don't like them at all i was wondering if i could replace a zip file or something in my igo folder with the default icons,you can see the picture in the middle about how they look some just don't fit with the place it indicates.

  5. #4
    Super Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    USA
    Age
    43
    Posts
    197
    Rep Power
    48

    Default

    The different icons are probably contained in the branding.zip file. You can try renaming it to branding.zip.org or something and try without it. It may also change your startup screen, etc. Not sure what is up with those blue portions of the road - maybe some sort of historical traffic indicator? If you post your sys.txt file, that may help us figure out what they are.

    Sent from my HP SlateBook 10 x2 PC using Tapatalk

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Bucharest
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Hi thanks for the answer i uploaded the sys file.

  7. #6
    Super Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    USA
    Age
    43
    Posts
    197
    Rep Power
    48

    Default

    I honestly have no idea what those blue sections are on the roads. They seem to be speed-related (areas where speed is low), not but sure...

    Sent from my RemixOS PC using Tapatalk!

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Bucharest
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Hi i uploaded 2 new screenshots with the exact same location,seems the blue color it's about the view mode and those little blue arrows,in 3d mode everything is ok but in the other mode the blue appear....

  9. #8
    Master G-ulash's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Yellow Brick Road
    Posts
    268
    Rep Power
    6

    Default

    Just guessing, but could it be linked to traffic events?
    I mean : in sys.tx is a line "tmc_event_coloring=1" is active and in the images it shows a junction, so blue could be heavy (local) traffic.
    Test it by disabling that line (put a semicolon in front of the line)

  10. #9
    Super Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    USA
    Age
    43
    Posts
    197
    Rep Power
    48

    Default

    ^^Makes sense to me! @Eldanik - interested to hear results after commenting out the "tmc_event_coloring=1" line. Although, wouldn't that also show in 3D mode as well if it were a TMC event (I don't have ability to TMC, so not familiar with it).

    Sent from my HP SlateBook 10 x2 PC using Tapatalk

  11. #10
    Master G-ulash's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Yellow Brick Road
    Posts
    268
    Rep Power
    6

    Default

    Seems to me it are different zoom levels what might explain the difference in views.
    Besides, the screen shots are rather small and can not be enlarged. I would like to see better what those red numbers are (a 3 and a 4 near the crossing, 4 minutes delay?)

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.