Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 35 of 35
  1. #31
    Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Israel
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks to members help.

    We will continue the discussion after 15/6 i did'nt give up.

    thanks to all .

    after insert ui_android folder with multimode.ini Changes result like post 29
    Last edited by msigler; 9th June 2016 at 19:36.

  2.    Advertissements


  3. #32
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    middle east
    Posts
    114
    Rep Power
    7

    Default

    Dear Friends
    I use igo primo I my android car not sure 1024x600 or 1024x 552
    Data in pos 6 working perfect with me . the only problem which I need help it does not give warning sound for radar and speed cam
    Meanwhile with other data and same configuration it gives warning sound but data in pos 6 is working better in giving the correct resolution .

  4. #33
    Master modemakias's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Athens Greece
    Posts
    288
    Rep Power
    87

    Default

    Quote Originally Posted by mmyhassan View Post
    Dear Friends
    I use igo primo I my android car not sure 1024x600 or 1024x 552
    Data in pos 6 working perfect with me . the only problem which I need help it does not give warning sound for radar and speed cam
    Meanwhile with other data and same configuration it gives warning sound but data in pos 6 is working better in giving the correct resolution .
    Hello...
    can you try with a newest data.zip
    rename yours (for backup) and try this one:This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.
    is standard modificated multimode.ini

  5. #34
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    middle east
    Posts
    114
    Rep Power
    7

    Default

    Dear friend
    Thanks for replaying me
    With the data which you mention during start, loading picture coming not full screen , it is very little less from write side
    Also when go to setting or destination menu screen is little bigger than the blue background pictute from left and write , I tried different value in multmode. ini
    With data 1024x600 which I mention every thing is perfect except warning radar sound not coming
    My screen 944x600 and application screen 1024x552

    With

  6. #35
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    middle east
    Posts
    114
    Rep Power
    7

    Default

    Dear friends
    I need help to find the best data which to be in multimode. Ini and sys text
    From screen size I got the following information for my screen
    Resolution 600x944
    Application windows size 600x1024

 

 
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.