Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Poland
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default Disappearing skins

    Hi everybody,
    It's my very first post, so greetings to all.
    I've installed iGo in Lenovo Tab2 A7 tablet. First, there were some problems with screen rotation. The portrait was ok, but rotating the tablet has no effect. iGo screen was still portrait. I've solved that by adding to [rawdisplay] section:
    screen_x=1024
    screen_y=527
    screen_x2=600
    screen_y2=976

    and changing multimode.ini to:
    [modes]
    ; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
    ; OR
    ; mx=Width, Height ,Folder

    m1=400..480,196..320,"480_272"
    m2=234..320,400..480,"480_272"
    m3=800..960,400..600,"800_480"
    m4=480..600,700..960,"800_480"
    m5=1024..1280,527..800,"1024_768"
    m6=600..800,960..1280,"1024_768"

    And now, starting iGo when tablet is in portrait position, everything is perfect. Rotating to landscape works fine. I can change skins.
    Let say I change to Dimka skin. But when one start iGo when tablet is in landscape position, it starts with default skin. I can not change the skin, because there are no other skins than default in a skin list. Rotation to portrait works. Now I close iGo, turn tablet to portrait position. Start iGo. DimKa skin is on again.
    Any idea how to solve this issue?

  2.    Advertissements


  3. #2
    iGO Moderator Easy's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    EU
    Posts
    419
    Rep Power
    179

    Default

    It could be because sizes are overlapping
    Try to REM out first four lines in multimode.ini and leave only two in use, like this:

    ;m1=400..480,196..320,"480_272"
    ;m2=234..320,400..480,"480_272"
    ;m3=800..960,400..600,"800_480"
    ;m4=480..600,700..960,"800_480"
    m5=1024..1280,527..800,"1024_768"
    m6=600..800,960..1280,"1024_768"

    or just remove them
    Last edited by Easy; 24th April 2016 at 14:26.

  4. #3
    Member +
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    UK
    Posts
    58
    Rep Power
    2

    Default

    I have this problem also with my Xperia Z2, if I launch iGO in landscape I get a different resolution to what a get if I rotate into landscape.

    Launch while in landscape = HiRes 1800x1080, IGORes 900x540

    Rotate into landscape after launch = HiRes 1776x1080 IGORes 888x540

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Poland
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,
    Problem SOLVED
    Have had to add 1024_527 resolution into info.ini file of the skin.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.