Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Nederland
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    i dont know what he had done,
    i received a file from him, that i loaded on the sd-card.
    now its working.

  2.    Advertissements


  3. #12
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    678
    Rep Power
    209

    Default

    Save that file, maybe someone else will look for it.

  4. #13
    VIP Master
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Home
    Posts
    46
    Rep Power
    51

    Default

    The solution for this Macron device

    Download a similair iGO version from the forum.
    Make the file structure match with the one on the original sd card.
    Delete the sys file and add the one from the orginal sd card.
    Delete the save folder if exists
    Reset the device and startup the Navigation
    Look if it works

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Netherland
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem. if I touch navigation icon nothing happens. Unfortunately formatted SD card where files was on. Navigation does not itself sys file or NNG if I remember correctly. can anyone help ij

  6. #15
    Member + novello's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Italy
    Posts
    61
    Rep Power
    3

    Default

    1)Use latest iGO Primo 2.4, v.9.6.13.405512 (for 800x480 res) on SD card
    2)This is the content of the SD

    Spoiler: pic
    [Only registered and activated users can see links. ]

    and
    3)This is the content of sys.txt

    Spoiler: sys.txt
    [gps]
    port=COM1
    baud=57600
    send_init=0
    set_messages=0

    [rawdisplay]
    screen_x=800
    screen_y=480


    [sound]
    app_wnd_handle="Launcher application"
    std_muting_device_needed=1
    use_postmessage = 0
    app_message_start= 3033
    app_wparam_start=3
    app_lparam_start=1
    app_message_stop= 3033
    app_wparam_stop=3
    app_lparam_stop=0
    muting_device_needed=1
    os_volume="255"
    pause_mp3_sooner=1

    [debug]
    max_memory = 104857600

    [device]
    sdcard_dsk_num=2
    Last edited by Boki_Srb; 6th December 2016 at 09:51. Reason: corrected spoiler

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.