Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    uk
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default IGO on Clarion 502

    Hi I have just joined as I have an error message from windows CE.

    User interface resolution(800x600) is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application

    Does anyone know how to sort this?

    thanks

  2.    Advertissements


  3. #2
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    673
    Rep Power
    208

    Default

    Welcome to the forum.
    Usually this means that you put the wrong version of the software, specifically that it is not appropriate for that resolution.
    Problem is, 800x600 is not standard resolution, standard is 800x480. So, you'll have to look for specialized software or very non conventional version if it exists.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    uk
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Boki_Srb View Post
    Welcome to the forum.
    Usually this means that you put the wrong version of the software, specifically that it is not appropriate for that resolution.
    Problem is, 800x600 is not standard resolution, standard is 800x480. So, you'll have to look for specialized software or very non conventional version if it exists.
    Apologies, the resolution is 800x480. This is the correct resolution for the Clarion NX502.

  5. #4
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    673
    Rep Power
    208

    Default

    Ok, then try with this version:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    It is pure software. Add global_cfg, MAPs, POIs, DEM, languages and voices, speedcam, skins as you wish.

  6. #5
    GPSPower Helper

    costas3850's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    ro
    Age
    28
    Posts
    442
    Rep Power
    327

    Default

    Add in sys.txt :
    [interface]
    resolution_dir="800_480"

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    uk
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you for the replies.

    I backed the SD card up and then deleted everything apart from the root folder RTInavi and then downloaded/unpacked the file from Boki and then made the change to sys.txt.

    I am afraid none of this worked and when I press the navi button just beeps, not even an error message.

    I noticed that my clarion software version is mcu v.2.36 nov 30 2012

  8. #7
    Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Ro
    Posts
    22
    Rep Power
    56

    Default

    Add in sys.txt :

    [folders]
    data="\SDMMC\Clarion" ; name location (SDMMC) \ name folder (Clarion)

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    uk
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Still just beeps, this is the contents of the system txt.

    Spoiler: sys.txt
    [folders]
    data="\SDMMC\Clarion" ; name location (SDMMC) \ name folder (Clarion)
    has_secondary_root=0

    [interface]
    resolution_dir="800_480"


    [gps]
    port="auto"
    baud="auto"
    default_latitude=43.32942
    default_longitude=21.92375
    source=nmea
    set_messages=0

    [debug]
    skip_eula=1
    experimental_features=1

    [interface]
    show_exit=1
    extra_settings=1

    [navigation]
    junction_view_type="mixed"

    [map_update_checker]
    enabled=1

    [route]
    hnr_ignored_missing_country_ids=*

    [2d]
    traffic_lights=1

    [other]
    demo_enabled=0

    [camera.roundabout]
    enabled=0
    centery=20

    [warning]
    speedcam_warning=1
    speedcam_enabled=1
    is_spoken=1

    [sound]
    queue_length=200
    sound_q_length=250
    ding=0
    csv_voice_enabled=1

    [network]
    available=1

    [http]
    enabled=1

    [naviextras]
    boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"
    Last edited by Cserrobi; 19th February 2016 at 16:30.

  10. #9
    Pro-Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Blath
    Posts
    385
    Rep Power
    20

    Default

    what is the name of your clarion mcu v.2.36 .exe file? I believe that when you are pressing the navi button it is expecting to run the clarion exe file. as you have change the navi program you will need to rename your igo exe to this and try again.

  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    uk
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by De5i View Post
    what is the name of your clarion mcu v.2.36 .exe file? I believe that when you are pressing the navi button it is expecting to run the clarion exe file. as you have change the navi program you will need to rename your igo exe to this and try again.
    I believe this might be the issue. From what I have learnt the Clarion software runs with Tom Tom maps and a specific igo primo 2. However, I don't have the original card so don't know the file folder names or route name.

    I get the error message around resolution if the .exe is called mobilenavigator and the route directory is called RTinavi

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.