Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Polska
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default iGO NextGen and Primo problems

    Hi

    Here are some problems I cannot resolve:
    1. roadsigns are to late - they appear i.e. 50m before pedestrian crossing as greyed sign and right after I drive it over it changes to red border. As far as I remember in Amigo it should be i.e. 100m before greyed and 20m red.
    2. TTS voice anouncement are cut at the end.
    3. Main menu -> Traffis -> Traffic Map - despite of settings all events are presented is icons. It does not change even if set it to "color" or "color and icon"
    4. How to set up "Second maneuver" always visible ?

    Can you help ?

    SGS5 Lolipop 5.0, iGO 9.19.1.484935

  2.    Advertissements


  3. #2
    Member +
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Taihape
    Posts
    78
    Rep Power
    4

    Default

    I have the same issue with road signs appearing too late in various builds of primo. I always assumed it was a problem with the map data

    Sent from my GT-S7275T using Tapatalk

  4. #3
    Important User
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hellas
    Posts
    180
    Rep Power
    111

    Default

    Quote Originally Posted by k1w1_123 View Post
    I have the same issue with road signs appearing too late in various builds of primo. I always assumed it was a problem with the map data

    Sent from my GT-S7275T using Tapatalk
    Hi Mate

    Goto settings/Sound and warnings/Warning Sign Alerts/Trafic and Crossing/Warning distance and change there the metres from 100 to 300 or whatever you want.

    YG.. I have sent you by pm a skin with the solution for your New zeland map. Please download again because there is a error. I have correct this.
    Best regards
    Last edited by Doperman; 30th January 2016 at 11:51.

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Polska
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by k1w1_123 View Post
    I have the same issue with road signs appearing too late in various builds of primo. I always assumed it was a problem with the map data

    Sent from my GT-S7275T using Tapatalk
    Maybe you are right but I'm almost sure I saw it working well a few years ago.... I hope maps are better and better now then they were before.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.