Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    NA
    Posts
    127
    Rep Power
    7

    Default Is there a problem with IGO Primo and ART?

    I got my new phone and tried to run IGO with no success. IGO installed correctly but failed to launch once the progress bar reaches about 15 to 20%. The application closes with no error message and the debug folder has a new file with 0B in it. Due to the lack of error message, I have trouble finding what is the problem. All my files and program work perfectly on another phone with a different screen resolution and OS(with Dalvik). I have tried 4 different APK with the same result.

    My phone runs Android 5.1 and I believe Dalvik is not available anymore, it runs on ART only. In addition the runtime menu in the developer options menu is not present anymore.

    Could that be the source of my problem?

    before I forget.... my phone is not rooted yet.

  2.    Advertissements


  3. #2
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,642
    Rep Power
    5327

    Default

    Have you tried [Only registered and activated users can see links. ] ?
    I guess you'll love it.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  4. #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    NA
    Posts
    127
    Rep Power
    7

    Default

    Actually, I am trying to install it but it keeps telling me that my iGo folder is missing or incomplete. I tried moving all my files to IGO or IGO_Nextgen to no avail. Do not worry, I will eventually find where the files go. I am just starting and I just found some rudimentary instructions on the installation procedure. I will keep searching.

    But just before I invest too much time on Nextgen, Do you know if it works for NA maps? I read some places yes and other no.

  5. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    NA
    Posts
    127
    Rep Power
    7

    Default

    OK I figured out the installation and it is working perfectly except for a small detail, The licenses do not open North America maps.

  6. #5
    Master navifan2's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    nowhere
    Posts
    99
    Rep Power
    73

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ].
    Use lyc for NA and avisync lyc

  7. #6
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,646
    Rep Power
    639

    Default

    Quote Originally Posted by varso View Post
    OK I figured out the installation and it is working perfectly except for a small detail, The licenses do not open North America maps.
    What license? Avic license has nothing to do with NA2015.Q2 map. You have to find and use NA2015.Q2 license.

  8. #7
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    NA
    Posts
    127
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks Navifan2 for the North America maps licenses. IGO_Avic works well. I guess Primo is history for me. Time to move on. I will play with it tomorrow to check if TMC works and look for a few interesting skins to try.

  9. #8
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    NA
    Posts
    127
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    What license? Avic license has nothing to do with NA2015.Q2 map. You have to find and use NA2015.Q2 license.
    OK! If I understand what you mean, The NA map license has nothing to do with the version of IGO (Primo vs NextGen). I was mislead by your own post here. [Only registered and activated users can see links. ]. I read it before your Oct 10th edit.

    Thanks for the clarification.

    I played with NextGen this morning and everything is working perfectly although I did not find the way to activate the GPS within NextGen as I was able to do with Primo. It is a small irritant and NextGen is growing on me. I can't wait to see what the skinners will come up with.

    Many thanks to everyone for your help.

  10. #9
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,646
    Rep Power
    639

    Default

    Yes, that post AND update was done BEFORE NA2015.Q2 license was posted by X6. No map license is need when it's used in non-NextGen (iGO/Primo) release but NextGen require license for map/poi/building/etc...
    Anyway, I was not very impressed with earlier release of NextGen, but the latest Avic release is much better. Fast loading time (around 6 secs instead of 20+ secs) and online TMC works too!

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.