Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21
  1. #11
    Master seria's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Portugal
    Posts
    329
    Rep Power
    278

    Default

    1 - "the sound on the gps is so low"
    Try this: [Only registered and activated users can see links. ]

    2 - "And how do I add to the keyboard?"
    Tap the button more on keyboard - attached file


    3 - "And the last thing" You will have to wait
    Attached Files Attached Files
    The forum is to interact and not to create zombies !!!

    194lc6
    [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #12
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Earth
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    The only problem I have now is that the sound is some how wird now, when I try to select sound, It only says something for a split secound then I press back as showing in the youtube link I recorded: [Only registered and activated users can see links. ]

    I also tried to delete the saved folder, but still the same

    How any one can help with that
    Last edited by TheNemic; 14th October 2015 at 13:04.

  4. #13
    Master seria's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Portugal
    Posts
    329
    Rep Power
    278

    Default

    You have to reduce some of the car's size in order to be seen in the curves

    "sound is some how wird now"
    a post of my friend wojpen
    [Only registered and activated users can see links. ]
    The forum is to interact and not to create zombies !!!

    194lc6
    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Earth
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by seria View Post
    You have to reduce some of the car's size in order to be seen in the curves

    "sound is some how wird now"
    a post of my friend wojpen
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Didnt seams to help

  6. #15
    Master seria's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Portugal
    Posts
    329
    Rep Power
    278

    Default

    Put here your sys.txt for better result and let's hope the wojpen say anything You'll have to wait a little longer because he's (wojpen) doing 500 km per day with IGO

    The conversation is open to all who can help
    Last edited by seria; 14th October 2015 at 13:50.
    The forum is to interact and not to create zombies !!!

    194lc6
    [Only registered and activated users can see links. ]

  7. #16
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Earth
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Okay here it is :

    [device]
    devtype_fallback_to_model=1

    [android]
    ;fullscreen=1
    ;tablet=0
    has_physical_home_button=0
    create_sdcard_dir=0
    show_status_bar=0
    getdeviceid_trycount=0
    upside_down_bug=1
    ;navigation_audio_stream=4
    disable_restart_after_phone_call=1

    [rawdisplay]
    force_renderer="RENDER_MOYA"
    driver=engine
    screen_xy="auto"
    ;driver="gdi"
    ;highres=1

    [interface]
    ;vga=1
    extra_settings=1
    save_checksum=0
    maxzoom2d=6000000
    minzoom2d=15
    ;show_glonass=1

    [debug]
    imei="android.os.Build.SERIAL"
    skip_eula=1
    screenshotsavecameraini=0
    experimental_features=1
    show_signpost=1
    show_lane_info=1
    show_junction_view=1

    [navigation]
    junction_view_blink_time=500
    junction_view_blink_time_no_lane=500
    junction_view_on_highways_only=0
    junction_view_type="mixed"
    ;junction_view_type="NQ"
    ;junction_view_content_resolution_override="auto"

    [gps]
    location_net=1
    location_gps=1
    accuracy_workaround=0
    background_navigation=1
    gps_fix_ignores_num_satellites=1
    min_valid_heading_speed=0
    accept_position_at_precision_change=1

    [modules]
    IGPS_DRIVER="ANDROID_NGPS_DRIVER"

    [folders]
    linked_root_list="/storage/extSDCard/iGO /storage/sdcard2/iGO /sdcard2/iGO /sdcard/external_sd/iGO /ext_card/iGO /mnt/_ExternalSD/iGO /mnt/emmc/iGO /mnt/extern_sd/iGO /mnt/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/ext_sd/iGO /mnt/extsd/iGO /mnt/extSdCard/iGO /mnt/sdcard/_ExternalSD/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/ExtStorages/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /mnt/sdcard2/iGO /storage/sdcard1/iGO /storage/sdcard0/iGO /storage/iGO /sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard-ext/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/iGO /sdcard/iGO /storage/sdcard1/iGO /mnt/sdcard1/iGO /mnt/ext/SdCard/iGO /storage/ext/SdCard/iGO /storage/emulated/0/iGO"
    has_secondary_root=0
    ;android_secondary_root_path="/storage/extSdCard/addons"

    [feature]
    back_exit=1
    back_button=1
    contact_poi=1
    tmc_event_coloring=1
    signpost_coloring=1

    [other]
    demo_enabled=0

    [poi]
    provider_filtering=1
    featured_provider="netlocalsearch.naviextras.nokia"

    [poi.netlocalsearch.naviextras]
    services="nokia,google"

    [2d]
    traffic_lights=1

    [3d]
    usepolyfarroads=0

    [hnr]
    ignored_missing_country_ids=*

    [route]
    hnr_ignored_missing_country_ids=*

    [camera.roundabout]
    enabled=0
    centery=20

    [map_update_checker]
    enabled=0

    [sound]
    working=1
    dev_channels=2
    dev_bits=16
    dev_smp_rate=48000
    dev_buffer_size=9216
    csv_voice_enabled=1
    ding=1
    effect_volume=255
    guidance_volume=255
    os_muted=0 ; 1 - sound off
    os_volume=255
    maneuver_chimes=0
    media_volume=255
    mic_volume=255
    mute_os_key=0
    queue_length=200
    use_os_volume=1
    user_volume=255
    voice_volume=255

    [network]
    available=1

    [http]
    enabled=1

    [tmc.src.http]
    enabled=1

    [traffic.settings]
    traffic_enabled=1

    [tmc-http]
    enabled=1
    servers.size=1
    servers[0].url="http://htmc.naviextras.com/nng-igo-tmc-primo/0/"
    servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/5/0/"
    servers[1].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/5/2/"

    [naviextras]
    boot_service_address="http://zippy.demo.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"
    boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"

    [services]
    software_download_location="http://www.igomaps.co.il/Jquery_Report.html"
    server_addr="https://android.naviextras.com/"

    [warning]
    speedcam_enabled=1
    speedcam_warning=1
    is_spoken=1

    *-*-*-*-*-*
    Brown Dog

  8. #17
    GPSPower Helper

    costas3850's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    ro
    Age
    28
    Posts
    442
    Rep Power
    327

    Default

    TTS voice will work only with proper .apk .
    Try to add in sys.txt :
    [sound]
    queue_length=200
    Also, you can play with :
    [android]
    navigation_audio_stream=4
    ; 0-STREAM_VOICE_CALL, 1-STREAM_SYSTEM, 2-STREAM_RING, 3-STREAM_MUSIC, 4-STREAM_ALARM, 5-STREAM_NOTIFICATION

  9. #18
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Earth
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    I also tried with TTS but still the same with I only get some of the directions of the voice like in the youtube video

  10. #19
    Master seria's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Portugal
    Posts
    329
    Rep Power
    278

    Default

    Do not give up you will get

    Try other Apks
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Try other TTS voices
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Have you tried iGO Nextgen brings improvements in sound TTS
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Whenever you type in sys.txt delete the save folder for best results.

    If none of this resolve sell your multimedia station
    The forum is to interact and not to create zombies !!!

    194lc6
    [Only registered and activated users can see links. ]

  11. #20
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,227
    Rep Power
    815

    Default

    @ Nemic (Jonathan):
    Let's arrange the facts - because it is Misch Masch!
    You have an Android device - compatible with the description of the first post?
    Question 1: Do you have an installed speech synthesizer? - If so, what?
    If you do not have a voice TTS will not operate.
    2. From your film that you have installed several files Voice - what? (Where taken).
    3. Costas3850 gave you some guidance in this post - [Only registered and activated users can see links. ] you did attempt a change of parameters? (From what I 1/2 DIN known devices are very sensitive to changes audio_stream)

    Remember - you change a parameter, clean the SAVE folder and until you do the test !!!

    And at the end a small note - It's a miracle that with such miserable performance (CPU and memory) you were able to run Primo2.4. Wonders of the speed did not reach, but the voice should be
    Answer my questions
    Regards

 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.