Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23
  1. #11
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    españa
    Posts
    24
    Rep Power
    2

    Default

    Hi Wojpen

    Try this beta:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    put any map .fbl for this probe
    in sys.txt you can change parameters on
    [interface]
    resolution_dir=1024_600(adapted) or 800_480(base adapted)

    [rawdisplay]
    screen_x="1024"
    screen_y="600" <----or 800x480

    Spoiler: large pic
    csLKwcn

    good luck Wojpen
    Last edited by Boki_Srb; Yesterday at 11:27.

  2.    Advertissements


  3. #12
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    españa
    Posts
    24
    Rep Power
    2

    Default

    Wojpen Notices
    Tested and working ¡¡¡¡

    only can changes parameters on a basemap

    see this images:
    1:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    2:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    3:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    4:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    5:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    6:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    The problem is a base (only at the moment)
    Work in progress
    Advance Master ¡¡
    Last edited by pablototal; 7th November 2015 at 16:11.

  4. #13
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    españa
    Posts
    24
    Rep Power
    2

    Default

    Thanks Wojpen ¡¡
    Fantastic Forum ¡¡¡

    I hope to have a finished version to post.
    I think we can all leave well, not my device the image.
    It is an assistance to a friend, I do not have device with 1024x600, operation done with the emulator.

    Many thanks all members and admins
    Best forum experts in GPS

  5. #14
    Master
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    World
    Posts
    143
    Rep Power
    216

    Default

    try with this data.zip
    Spoiler: link
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.


    but if you run with package from post [Only registered and activated users can see links. ]
    you must to delete 1024_600 folder (Primo\ui_igo9\1024_600)
    Last edited by Boki_Srb; Yesterday at 11:50.

  6. #15
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    españa
    Posts
    24
    Rep Power
    2

    Default

    bb2005 yessss ¡¡¡¡¡
    Nice Work Master
    I can only compare the information and come back to say how it went
    OMG this is the best forum definitely ¡¡

    Thanks to all members and admins ¡

  7. #16
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    españa
    Posts
    24
    Rep Power
    2

    Default Solved 1024x600 iGO Primo WinCE

    Thanks to bb2005 for your experience and colaboration

    Work fine ¡¡¡
    (1-image
    Spoiler: img1
    ilBnRbs

    )

    the data.zip of bb2005 is perfect.
    I just needed to extract the folder inside the data.zip 1024_600,
    to duplicate it in the folder:
    Primo \ ui_igo9 \ 1024_600.
    (2-
    Spoiler: img2
    kuTTTKz

    )

    I renamed the folder 1024_600 to "_1024_600" (prepared by myself and with some errors)
    result:
    everything works perfectly ¡¡¡

    Nice work Master bb2005 Thanks for the fantastic job
    Best forum ¡¡

    Thanks Catymag
    this site is very very professional
    Last edited by Boki_Srb; 13th March 2016 at 22:27.

  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Greece
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi to all

    Based on the above convertation, does anyone has a full installation folder with the final igo primo (1024x600 resulotion supported), since I have tried everything that it is described above but when I run igo , the application started correctly with the correct resolution but it stays on the loading screen and can not open the igo.

    Thanks

  9. #18
    Member +
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Cyprus
    Age
    41
    Posts
    86
    Rep Power
    26

    Default

    Yeap i second that. Can we have a fully working iGO folder for 1024x600 please?

    Quote Originally Posted by tatouaz View Post
    Hi to all

    Based on the above convertation, does anyone has a full installation folder with the final igo primo (1024x600 resulotion supported), since I have tried everything that it is described above but when I run igo , the application started correctly with the correct resolution but it stays on the loading screen and can not open the igo.

    Thanks

  10. #19
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    NJ
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Trying desperately to get iGO Primo WinCE working on my new DS811 (1024x600) chinese headunit. Can someone elaborate on the above instructions and more specifically their entire sys.txt file? When I get everything on my SD card I still get a blank/black screen when booting iGO.. Driving me insane that I can't get this figured out!

  11. #20
    Master nawaf's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Power _Manifestation
    Posts
    202
    Rep Power
    103

    Default

    have you tried NextGen?
    [Only registered and activated users can see links. ]

    or
    [Only registered and activated users can see links. ]

 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.