Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    Asutralia
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    help Primo stuttering while navigating

    Hi, wonder if anyone has come across this, my primo 2 stutters during navigation but simulation it's smooth while navigating. I did have it running smooth a while ago but now it's only stuttering/updating the screen every second or so... I'm hoping it's a setting in the sys.txt but not sure what I can try, have tried a few things.

    cheers Wally

  2.    Advertissements


  3. #2
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,565
    Rep Power
    5311

    Default

    You don't write what are you running and other needed info.
    Post in your iGO version thread and show your sys.txt if you want help.

    sent with my phone
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.