Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    125
    Rep Power
    4

    Default primo 2.4.9.6.13.405512

    After driving for about 6 miles the following message appears on the screen and the program shuts down.

    $poi_mapdistant.bmp / failed to open / exiting program


    Can anyone suggest a reason for this.

    Thank you.

  2.    Advertissements


  3. #2
    Important User

    Midnight Blues's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Croatia/Slovenia
    Posts
    912
    Rep Power
    724

    Default

    Check your data.zip first
    There must be file poi_mapdistant.bmp in folder (depending of device resolution) ui_igo9\800_480 (480_272, 480_234, 320_240)
    Or it could be problem with skin.
    If You are using any skin, try with default skin.
    NO THANKS POSTS ALLOWED, NO LIKES NEEDED, ALL MIRRORS APPRECIATED
    1qhhsh
    Password for all my uploads: gpspower.net

  4. #3
    Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Ro
    Posts
    22
    Rep Power
    56

    Default

    Missing file poi_mapdistant.bmp
    folder common -data.zip, branding.zip or skin

  5. #4
    Important User

    Midnight Blues's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Croatia/Slovenia
    Posts
    912
    Rep Power
    724

    Default

    data.zip - it should be only one
    NO THANKS POSTS ALLOWED, NO LIKES NEEDED, ALL MIRRORS APPRECIATED
    1qhhsh
    Password for all my uploads: gpspower.net

  6. #5
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    125
    Rep Power
    4

    Default

    Thank you for all your replies.

    I have looked through the program and the file "poi_mapdistant.bmp" shows only in

    data.zip/ui_igo9/800_480

    I can't locate in any other folder.

    Is this correct.

    Thank you

  7. #6
    Important User

    Midnight Blues's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Croatia/Slovenia
    Posts
    912
    Rep Power
    724

    Default

    Hi,
    I've searched through all my Win CE Primo installations, and in one "iGO Primo 2.4 - 9.6.13.319729" found folder ui_igo9 with that file for various resolutions.
    So it should be part of some skin i have with that istallation (I never used it).

    Unpack attached RAR file, and copy complete folder ui_igo9 to folder iGO, or whatever is named and try.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by Midnight Blues; 23rd July 2015 at 10:00.
    NO THANKS POSTS ALLOWED, NO LIKES NEEDED, ALL MIRRORS APPRECIATED
    1qhhsh
    Password for all my uploads: gpspower.net

  8. #7
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    125
    Rep Power
    4

    Default

    thanks Midnight Blues for your help. I will try that.

  9. #8
    Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Ro
    Posts
    22
    Rep Power
    56

    Default

    Try this:
    [Only registered and activated users can see links. ]

  10. #9
    Important User

    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    EU
    Posts
    1,224
    Rep Power
    814

    Default

    Quote Originally Posted by 1franka View Post
    After driving for about 6 miles the following message appears on the screen and the program shuts down.

    $poi_mapdistant.bmp / failed to open / exiting program


    Can anyone suggest a reason for this.

    Thank you.
    Hi Buddy:
    This is the image file that you are missing:
    - look Attached image -

    Here you have a file
    Link: ...
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.
    The contents of the folder "common" copy without unpacking the folder "common" in data.zip, or branding.zip (if you have branding).
    This file and location - "fix" all resolutions
    regards wojpen

    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the "LIKE this post" button to see Attachments.

  11. #10
    Important User

    Midnight Blues's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Croatia/Slovenia
    Posts
    912
    Rep Power
    724

    Default

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    ... contents of the folder "common" copy without unpacking the folder "common" in data.zip, or branding.zip (if you have branding)
    Folder "common" is packed in file ui_igo9.zip
    Content of folder common is file $poi_mapdistant.bmp
    So, how could be CONTENT of folder common copied without unpacking?
    Confusing

    WHAT exactly to copy (file ui_igo9.zip as is, complete folder common (unpacked from ui_igo9.zip) or file $poi_mapdistant.bmp from folder common), and
    WHERE to copy (top folder of data.zip (branding.zip) or in some subfolder (ui_igo9 or ui_igo9/common)?

    I think that folder common should be copied in subfolder ui_igo9 of file data.zip or branding.zip
    So path to file should be data.zip/ui_igo9/common/$poi_mapdistant.bmp
    Last edited by Midnight Blues; 23rd July 2015 at 09:56.
    NO THANKS POSTS ALLOWED, NO LIKES NEEDED, ALL MIRRORS APPRECIATED
    1qhhsh
    Password for all my uploads: gpspower.net

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.