Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25
  1. #11
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    485
    Rep Power
    152

    Default

    I think that you are not so familiar with your device yet..I suspect that you inserted SD card in the wrong SD slot. Correct SD slot for navigation is in the upper right corner of your Blaupunkt NY 830.

    ny830menu22

    If you are trying with the lower left SD slot, you are wasting your time and efforts as this one is for multimedia files only..
    Last edited by janch; 4th July 2015 at 21:21. Reason: picture added..

  2.    Advertissements


  3. #12
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Earth
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    Default

    Thank You for Your reaction. No, I put the SD card into the right corner - I have an original card now. I did as You wrote me previously, but the content was not loaded. I need exact instructions what should be done with the cracked version (and which one is a right one for my device).

  4. #13
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    485
    Rep Power
    152

    Default

    I'm not quite sure where you are stucked..If I understand correctly, Primo software launches, but you get a warning about the missing content files? If so, there are 2 possible reasons:

    - you don't have map(s) in map folder
    - you didn't use sys file which I provided in post #5

    If your new Primo software won't launch at all, than you are making mistakes with the main folder name which must be RTNavi and/or the executable which must be named Mobilenavigator.exe (check post #5 again). For better understanding it would be helpful that you provide a screenshot of the file structure of your new configuration.

  5. #14
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Earth
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    Default

    No, I have an original SD card and it's OK. My first intention was just to update the maps still sticking my SD card. But, as I understood, it's impossible, and I need a cracked version. Then I was advised to install 9.6.13.405512 version. I downloaded it and put maps provided to my on another thread. I renamed the main folder to RTNavi, the executable to Mobilenavigator.exe and replaced the sys to Yours.
    Nothing happened, it didn't launched.

    So, my question is : what is the right cracked version, whether it fits my device, and is there some algorithm of steps ?
    Last edited by theonet; 5th July 2015 at 10:02.

  6. #15
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    485
    Rep Power
    152

    Default

    As I suggest you, 9.6.13.405512 version works perfectly on Blaupunkt NY 830. And you understand everything correctly, but obviously you made a mistake somewhere and now we just need to figure it out where. I suspect that you are making mistake when renaming executable to Mobilenavigator.exe. If you have default settings for viewing files and folder on your windows, than you can't see extensions for known files and now your renamed exe file is in fact Mobilenavigator.exe.exe. Try just with Mobilenavigator (without.exe).
    Last edited by janch; 5th July 2015 at 11:49.

  7. #16
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Earth
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, Janch ! Thank You a lot. It was exactly the case You prompted. Now it works. Is it possible to add more navigation languages ? Now there is English only. I'd like to add a speedcams for Israel as well.
    Last edited by theonet; 10th July 2015 at 19:33.

  8. #17
    Important User

    maury22's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    ITALY
    Posts
    790
    Rep Power
    195

    Default

    Langs (also Hb) and voices (also Hebrew) here :

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by maury22; 10th July 2015 at 20:07.

  9. #18
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Earth
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    Default

    Grateful to You ! What about a speed cams ?

  10. #19
    Important User

    Midnight Blues's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Croatia/Slovenia
    Posts
    912
    Rep Power
    724

    Default

    All in same section [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Midnight Blues; 11th July 2015 at 07:17.
    NO THANKS POSTS ALLOWED, NO LIKES NEEDED, ALL MIRRORS APPRECIATED
    1qhhsh
    Password for all my uploads: gpspower.net

  11. #20
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Brasov
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Hello! I have a similar problem with Blaupunkt New York 835 (world). Unfortunately, i think i bought the unit with a cracked iGo software. Tried everything I have read here, still not working. It is strange that the folder structure on my so called "original" microSD is different, i have a "RTNavi" folder which is empty and a "mobilenavigator" folder which contains the actual software.
    I will be grateful for any advice.

 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.