Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20
  1. #11
    Member + zzyzxroad's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Canada
    Posts
    65
    Rep Power
    22

    Default

    I've used several versions of the 2.4
    I've used inbuilt and standalone
    I don't have the winCE version in front of me, but I do believe there are 2 different versions between the 2 devices.
    800x480
    All units have always has the files in the root. I havn't tried putting in a subfolder, such as "MobileNavigator", which could be part of the problem
    I have always deleted the save folder.Possible I have the wrong settings in the sys.txt, but the same sys.txt has worked for me in many previous versions.


    I have 2.4 running on my wife's 4 year old android tablet. If she ever brings it home for me to try it, I might get somewhere.

  2.    Advertissements


  3. #12
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    672
    Rep Power
    208

    Default

    800x480 is the key word.
    Anrdroid is absolutely different and not compatible with WinCE edition.
    Try this one:
    [Only registered and activated users can see links. ]

  4. #13
    Member + zzyzxroad's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Canada
    Posts
    65
    Rep Power
    22

    Default

    I know android won't work, I'm just saying I could use this primo to test my branding, the reason why I'm trying to get 2.4 on my WinCE device.

    I tried your upload, and it didn't work on the car radio. I took a look and the car radio is running win 6.5
    I tried my standalone and it started up, but the screensize was so big it only showed about 1/4 of the screen. This device is winCE 6.0


    A step closer anyway. I will have to play with the display later.

  5. #14
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    672
    Rep Power
    208

    Default

    Again: you are posting wrong informations.
    Win 6.5 is Win MOBILE, not WinCE. User "Costas3850" was right, in begining of this thread. Find proper version. You have two different OS-es on your two devices.
    If on standalone is big pic, so, it is NOT 800x480, probably 480 or even 320. You need different version, this is only for 800x480. What is screen size of that unit? If it is 4.3" or 5", download from this forum "Primo Honda Civic Reborn (2.4 v.405512)". If it is 3.5", than you'll have to use different branding and sys.
    Last edited by Boki_Srb; 14th June 2015 at 18:07.

  6. #15
    Master JmaCWQ's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Western Queensland
    Posts
    54
    Rep Power
    54

    Default

    [interface]
    vga=0

    Try adding that to sys.txt on the CE 6.0 device.
    If that makes no difference or it then shows up too small add this to [interface] also:

    resolution_dir="800_480"
    Do big things!

  7. #16
    Member + zzyzxroad's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Canada
    Posts
    65
    Rep Power
    22

    Default

    So, what is this? Every other "winCE" software works on this. Where do you see mobile?

    apb3fc

  8. #17
    Important User

    Midnight Blues's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Croatia/Slovenia
    Posts
    912
    Rep Power
    724

    Default

    Really there is no "mobile" on picture.
    I'm not expert (or just don't want to admit), but I think it should be "Windows CE" and not "Window CE"
    Don't know why, but it seems that letter "s" is missing, and I wonder what kind of OS is this really.
    NO THANKS POSTS ALLOWED, NO LIKES NEEDED, ALL MIRRORS APPRECIATED
    1qhhsh
    Password for all my uploads: gpspower.net

  9. #18
    Member + zzyzxroad's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Canada
    Posts
    65
    Rep Power
    22

    Default

    Whatever it is, It ran ALL other software up until version 2.4.

  10. #19
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    672
    Rep Power
    208

    Default

    Interesting
    "Window or Windows CE 6.5" doesnot exists. On the other side, Windows Phone Mobile yes.
    Whatever. Why don't you try with PDA version of Primo?

    Edit:
    is is something like this: [Only registered and activated users can see links. ] ?
    Actualy, it is powered by WinCE 6.0, by specification.

    What do you mean:
    Quote Originally Posted by zzyzxroad View Post
    ...I tried your upload, and it didn't work on the car radio...
    Didn't start, didn't load...?
    I know for sure that version I've upload work excellent on PNA WinCE devices.
    Last edited by Boki_Srb; 14th June 2015 at 22:17.

  11. #20
    GPSPower Helper

    costas3850's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    ro
    Age
    28
    Posts
    442
    Rep Power
    327

    Default

    Try [Only registered and activated users can see links. ] .exe .

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.